Πανευρωπαϊκό U18: Εκτός 8άδας η Παύλου

 
Δήμητρα Παύλου
Δήμητρα Παύλου
tn team Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 20:14

Στη φάση των "16" ολοκλήρωσε την πολύ καλή της πορεία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που φιλοξενείται στο Klosters της Ελβετίας η Δήμητρα Παύλου, η οποία γνώρισε σήμερα την ήττα από την Βρετανίδα Ella McDonald.

Μετά από τρεις γεμάτους αγώνες που κατάφερε να κερδίσει, η Δήμητρα Παύλου ηττήθηκε σήμερα από τη Βρετανίδα Ella McDonald, No.75 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors, με 6-2, 6-1, για να ολοκληρώσει την παρουσία της στο Klosters της Ελβετίας, στη φάση των "16" του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 18 ετών.

Στον 1ο γύρο η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια είχε κερδίσει τη Λιθουανή Emilija Tverijonaite με 7-6 (7), 4-6, 6-2. Στη συνέχεια πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη, απέναντι στη Σλοβάκα Nina Vargova, Νο.8 στο ταμπλό και Νο.29 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors, με 4-6, 6-0, 7-6 (3). Στον 3ο γύρο απέκλεισε και την Ολλανδέζα Isis Louise Van den Broek με 6-2, 2-6, 6-4.

Μετά από αυτούς τους 3 δύσκολους αγώνες, που ήταν συνεχόμενοι για τις 3 τελευταίες μέρες, η Παύλου είχε λιγότερες από 24 ώρες μέχρι τον αγώνα της με τη McDonald, στον οποίο δεν μπόρεσε να βρει την ενέργεια και τον ρυθμό που ήθελε.

Η Παύλου είχε την καλύτερη παρουσία από την ελληνική αποστολή στο φετινό Πανευρωπαϊκό U18, που συνοδεύτηκε στο Klosters από τον προπονητή Φοίβο Μιχαλόπουλο.

Θυμίζουμε πως η Μιχαέλα Λάκη πέρασε με bye στον 2ο γύρο, όπου τη σταμάτησε η Ολλανδέζα Sarah Van Emst, με 6-4, 7-6 (5).

Στα αγόρια, ο Θοδωρής Μητσάκος αγωνίστηκε επίσης απευθείας στον 2ο γύρο, όπου ηττήθηκε από τον Πορτογάλο Tiago Pereira με 7-5, 6-3. Στον 2ο γύρο ολοκληρώθηκε και η παρουσία του Βλαντιμίρ Χόλμπαν, που γνώρισε την ήττα από τον Ελβετό Dylan Dietrich με 6-1, 6-3.

Στα διπλά, Παύλου και Λάκη ηττήθηκαν στον 1ο γύρο από τις Σλοβένες Pia Marija Rebec και Lara Smejkal με 6-4, 6-1, ενώ οι Μητσάκος και Χόλμπαν μπήκαν στον 2ο γύρο με bye, όπου τους σταμάτησαν οι Σλοβάκοι Michal Krajci και Peter Benjamin Privara, με 7-5, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots