Στον 3ο γύρο των προκριματικών Θάνος, Σκορίλας και Λογοθέτη

 
Αριστοτέλης Θάνος
Αριστοτέλης Θάνος Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 - 18:28

Ο Αριστοτέλης Θάνος, ο Αλέξανδρος Σκορίλας και η Έλλη Λογοθέτη κέρδισαν τις σημερινές τους αναμετρήσεις στο Lyttos Beach και θα διεκδικήσουν αύριο από μια θέση στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων.

Ο Αριστοτέλης Θάνος έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα στο Ηράκλειο και επιβλήθηκε του Σλοβένου Marsel Znuderl με 6-1, 6-3, για να προκριθεί στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών.

Το 2 στα 2 έκανε και ο Αλέξανδρος Σκορίλας, ο οποίος κέρδισε μετά από μια μεγάλη μάχη τον Ελβετό Gian Luca Tanner, με 6-3, 4-6, 13-11.

Στις γυναίκες, στον τελευταίο γύρο των προκριματικών μπήκε η Έλλη Λογοθέτη, η οποία απέκλεισε την Ολλανδέζα Liena Ammar με 6-0, 6-1.

Δεν τα κατάφεραν οι υπόλοιπες Ελληνίδες παίκτριες που έπαιξαν σήμερα στον 2ο προκριματικό γύρο. Η Μαρία Ελένη Πούλκα ηττήθηκε από την Κροάτισσα Noa Krznaric με 0-6, 2-6, η Χαρά Μεϊδάνη από τη Νο.3 του ταμπλό Ρουμάνα Ilinca Dalina Amariei, με 0-6, 0-6, ενώ η Μαρία Βασιλειάδη εγκατέλειψε ενώ ηταν πίσω με 0-6, 0-5 από τη Ρουμάνα Bianca Elena Barbulescu.

Αύριο Σκορίλας και Θάνος θα διεκδικήσουν την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό, ο πρώτος απέναντι στον Ολλανδό Alec Deckers, No.6 στο ταμπλό, και ο δεύτερος κόντρα στον Σλοβένο Jan Kupcic. Για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, ο Γιάννης Κουντουράκης θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Kai Wehnelt, No.4 στο ταμπλό, και ο Γιάννης Σταμούλος τον Βρετανό Jack Pinnington Jones.

Στις γυναίκες η Έλλη Λογοθέτη θα παίξει με τη Ρουμάνα Maria Sara Popa, Νο.1 στο προκριματικό ταμπλό, στον 3ο και τελευταίο γύρο, ενώ πρεμιέρα στο κυρίως ταμπλό θα κάνουν οι Μιχαέλα Λάκη, Ανδριάννα Χριστοπούλου και Ζωή Σπύρου. Η Λάκη θα παίξει με τη Γιαπωνέζα Risa Ushijima, No.1 στο ταμπλό και Νο.554 στην παγκόσμια κατάταξη, η Χριστοπούλου με την Ισραηλινή Nicole Nadel και η Σπύρου με τη Γερμανίδα Julia Kimmelmann.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots