Ήττα για τον Σκορίλα στο Sharm El Sheikh

 
Αλέξανδρος Σκορίλας
Αλέξανδρος Σκορίλας Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 - 17:13

O Αλέξανδρος Σκορίλας δεν έδωσε συνέχεια στην προσπάθειά του στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου και στη διοργάνωση των 15.000 δολαρίων, καθώς γνώρισε την ήττα από το Νο.4 του ταμπλό, Marat Deviatiarov.

Ο Σκορίλας ηττήθηκε από τον Ουκρανό, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-3, 6-0, μετά από 63 λεπτά παιχνιδιού, για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Sharm El Sheikh στην Αίγυπτο.

Θυμίζουμε πως ο 21χρονος Έλληνας τενίστας μπήκε στο κυρίως ταμπλό μέσα από τα προκριματικά, όπου πέτυχε δυο νίκες. Στην πρεμιέρα του κέρδισε τον Yuttana Charoenphon από την Ταϊλάνδη με 7-5, 4-6, 10-8, ενώ στον τελευταίο γύρο των προκριματικών επικράτησε του Λιθουανού Simonas Zukauskas με 7-6 (2), 6-4.

Σήμερα δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νικηφόρα του πορεία, καθώς αν και στάθηκε πολύ καλά για ένα σετ, ο Deviatiarov αποδείχτηκε πολύ δυνατός και πήρε τη straight sets νίκη και την πρόκριση.

Το τουρνουά ακόμα δεν έχει τελειώσει για τον Αλέξανδρο, που αύριο θα μπει στη μάχη των προημιτελικών του διπλού, συναντώντας και πάλι τον Ουκρανό τενίστα. Συγκεκριμένα, μαζί με τον συμπαίκτη του από την Κύπρο, Σέργη Κυρατζή, θα αντιμετωπίσουν τους Νο.3 του ταμπλό, Marat Deviatiarov και Volodymyr Uzhylovskyi, για μια θέση στα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots