Πέρασαν στους "16" Καλοβελώνης και Τσιτσιπάς

 
Πέρασαν στους "16" Καλοβελώνης και Τσιτσιπάς
Πέρασαν στους "16" Καλοβελώνης και Τσιτσιπάς
tennisnews team Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 - 23:31

Οι Μάρκος Καλοβελώνης και Πέτρος Τσιτσιπάς προκρίθηκαν αμφότεροι στη φάση των "16" του τουρνουά των 25.000 δολαρίων που φιλοξενείται στο Jounieh του Λιβάνου.

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Μάρκος Καλοβελώνης και Πέτρος Τσιτσιπάς, που ταξίδεψαν μαζί στο Jounieh του Λιβάνου και εκπροσωπούν τα ελληνικά χρώματα αυτή την εβδομάδα στο χωμάτινο Futures τουρνουά των 25.000 δολαρίων.

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος ξεκίνησε την προσπάθειά του από το ταμπλό των προκριματικών και αγωνίστηκε για 3η φορά σήμερα, κέρδιζε τον Ουκρανό Vladyslav Gorodynskyi με 2-6, 6-4, 4-3, όταν ο τελευταίος εγκατέλειψε εξαιτίας ενός τραυματισμού.

Και ο Καλοβελώνης χρειάστηκε 3ο σετ, μέχρι να κάμψει την αντίσταση του Σέρβου Sabit Suntic με 7-5, 4-6, 6-1 αργότερα και να πάρει και εκείνος την πρόκριση για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Αύριο οι δυο Έλληνες παίκτες θα διεκδικήσουν από ένα εισιτήριο για την προημιτελική φάση του θεσμού. Ο Καλοβελώνης απέναντι στον Μαροκινό Adam Moundir, ενώ ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Βούλγαρο Alexandar Lazarov, No.8 στο ταμπλό και Νο.527 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots