Τσιτσιπάς: Δεν έχει αποφασίσει ακόμα για Davis Cup

 
Τσιτσιπάς: Δεν έχει αποφασίσει ακόμα για Davis Cup
© tennisnews.gr
tn team Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 - 18:38

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αποφασίσει μετά το Australian Open ποιο ακριβώς θα είναι το πρόγραμμά του και τι θα κάνει με το Davis Cup και τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας με τη Ρουμανία.

"Δεν το γνωρίζω ακόμα", απάντησε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς, όταν ρωτήθηκε στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου στη Μελβούρνη αν θα αγωνιστεί απέναντι στη Ρουμανία μετά το Australian Open.

"Θα του δώσω μια-δυο εβδομάδες πριν πάω την απόφαση. Το tour είναι πολύ δύσκολο και απαιτητικό. Είναι από τα λίγα αθλήματα που ζητούν από τους παίκτες κάθε εβδομάδα να είναι σε κάποιο τουρνουά, σε κάποια άλλη χώρα. Είναι φυσιολογικό να τραυματίζονται κάποιοι παίκτες και έχω προσέξει τον τελευταίο καιρό ότι υπάρχουν πολλοί που δεν είναι καλά. Μπορεί να δείχνουν ότι είναι καλά, αλλά κάποια πράγματα δεν βγαίνουν προς τα έξω. Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση το ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, διότι το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες", συμπλήρωσε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος πρόσφατα ξεπέρασε τον τραυματισμό του στη μέση.

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα θα παίξει στα πλέι-οφ του World Group I για το Davis Cup αμέσως μετά το Australian Open, το διήμερο 3 και 4 Φεβρουαρίου, φιλοξενώντας στo κλειστό των Άνω Λιοσίων την ομάδα της Ρουμανίας.

Ο Τσιτσιπάς δεν έχει χάσει κανένα tie στο Davis Cup από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots