Με νίκη τίμησε τους Ταραμονλή και Ράπτη το Radford

 
Με νίκη τίμησε τους Ταραμονλή και Ράπτη το Radford
tn team Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 - 14:14

H ανδρική ομάδα τένις του πανεπιστημίου του Radford τίμησε τους δυο Έλληνες "seniors" της, τον Δημοσθένη Ταραμονλή και τον Κωνσταντίνο Ράπτη, με μια άνετη νίκη επί του πανεπιστημίου Charleston.

Οι Radford Highlanders επιβλήθηκαν του Charleston με 4-0 σε μια αναμέτρηση που τίμησε τους τετραετείς παίκτες του, Δημοσθένη Ταραμονλή και Κωνσταντίνο Ράπτη, που αποφοιτούν από το πανεπιστήμιο αυτή τη σεζόν.

Οι δυο Έλληνες παίκτες, που τα πηγαίνουν πολύ καλά και κουβαλάνε την ομάδα τους σε πολλά παιχνίδια, κέρδισαν και σ' αυτό το tie το σετ που έπαιξαν μαζί στο διπλό, ενάντια στους Lennert Stevens και Jowan Rawson, με 6-4.

Στα μονά, ο Ταραμονλής έχασε μόνο 3 games από τον Vicente Garcia, τον οποίο κέρδισε με 6-3, 6-0.

Ο Ράπτης ήταν και εκείνος πολύ κοντά στο να κερδίσει το παιχνίδι που έπαιξε στα μονά, ενάντια στον Marcelo Pinto, το οποίο ωστόσο διακόπηκε στο υπέρ του 6-3, 5-3, καθώς είχαν ολοκληρωθεί τα υπόλοιπα παιχνίδια και είχε κριθεί το αποτέλεσμα, με το Radford να επικρατεί με 4-0 του Charleston.

Επόμενο ραντεβού για τους Highlanders θα είναι αυτή την Παρασκευή, όταν και θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας το κολέγιο Presbyterian, μια από τις δυνατότερες ομάδες της περιφέρειας Big South Conference.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots