Εκτός συνέχειας οι αθλητές μας στο Ηράκλειο

 
Εκτός συνέχειας οι αθλητές μας στο Ηράκλειο
Εκτός συνέχειας οι αθλητές μας στο Ηράκλειο
tennisnews team Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 - 21:15

Οι Στέφανος Σχινάς, Αριστοτέλης Θάνος, Βίκτωρας Ζερβουδάκης και Κωνσταντίνος Ράπτης πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις σήμερα στο Ηράκλειο, αλλά έμειναν εκτός του τελευταίου προκριματικού γύρου, στο Futures των 15.000 δολαρίων.

Ο Στέφανος Σχινάς κέρδισε χθες τον Valentin Ivanov με 7-6 (0), 6-4 και σήμερα κοίταξε στα μάτια τον κορυφαίο του ταμπλό και επίσης Βούλγαρο, Simon Anthony Ivanov, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει, γνωρίζοντας την ήττα με 7-6 (4), 6-3.

Ο Κωνσταντίνος Ράπτης, ο οποίος βρέθηκε με walkover στον 2ο προκριματικό γύρο, επίσης έκανε καλό παιχνίδι σήμερα, αλλά "λύγισε" με 6-3, 6-4 από τον Ισραηλινό Jordan Hasson, No.4 στο ταμπλό.

Ο Αριστοτέλης Θάνος, που στην πρεμιέρα του είχε κερδίσει τον Ιταλό Vito Dell'Elba με 6-1, 6-3, ηττήθηκε από τον επίσης Ιταλό Filippo Moroni, No.5 στο ταμπλό, με 6-3, 6-2. Ο Βίκτωρας Ζερβουδάκης, που είχε αποκλείσει τον Κινέζο Yu Lun Xie με 6-1, 6-3, γνώρισε την ήττα από τον Ολλανδό Lodewijk Weststrate, με 6-3, 6-3.

Ακόμα 6 Έλληνες παίκτες αγωνίστηκαν στα προκριματικά του διεθνούς τουρνουά του Ηρακλείου, αλλά ηττήθηκαν στον 1ο γύρο. Ο Γιώργος Αγιούς ηττήθηκε από τον Βρετανό Jack Gibbens, με 6-1, 6-0. Ο Βαγγέλης Μπόγρης με το ίδιο σκορ από τον Βρετανό Jonathan Binding, ενώ ο Γιάννης Ξυλάς "λύγισε" στο τέλος από τον Λιθουανό Matas Vasiliauskas, με 6-4, 3-6, [10-8].

Στο super tie-break έχασε και ο Γιάννης Σταμούλος, από τον Ισραηλινό Gilad Tamar, με 6-3, 4-6 [10-6]. Ο Γιάννης Μπροκάκης γνώρισε την ήττα από τον Σέρβο Relja Eskic με 6-4, 6-3, ενώ ο Γιώργος Τσικριτέας ηττήθηκε από τον Πολωνό Yann Wojcik, No.7 στο ταμπλό, με 6-2, 6-3.

Στα προκριματικά του γυναικείου ταμπλό, συμμετείχαν οι Κατερίνα Ζαφειροπούλου και Μαρία Κοντολαιμάκη. Η Κατερίνα πέρασε με bye στον 2ο γύρο, όπου ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τη Ρουμάνα Gabriela Aura Zarnoveanu με 0-6, 6-2, [10-3]. Η Μαρία ηττήθηκε από τη Σλοβάκα Natalia Schwarcova, με 6-1, 6-0.

Απευθείας στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF που φιλοξενείται στην Κρήτη, θα αγωνιστούν για τα ελληνικά χρώματα οι Λευτέρης Θεοδώρου, Στυλιανός Πούτης, Πέτρος Τσιτσιπάς, Μάρκος Καλοβελώνης, Αλέξανδρος Σκορίλας, Άννα Αρκαδιανού, Ελένη Μτσεντλίτζε, Ελένη Καμπάνταη, Δήμητρα Παύλου και Ελευθερία Γκόγκου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots