WTA
Τα ξημερώματα ο ημιτελικός της Σάκκαρη

 
Τα ξημερώματα ο ημιτελικός της Σάκκαρη
© BNP Paribas Open
tn team Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 - 6:34

Πότε και πού θα δείτε το νέο μεγάλο ραντεβού της Μαρίας Σάκκαρη στο Indian Wells.

Η Σάκκαρη προκρίθηκε για 3η διαδοχική χρονιά στα ημιτελικά του Indian Wells και τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 03:00 ώρα Ελλάδας, θα αντιμετωπίσει την Coco Gauff για μια θέση στον τελικό. Το παιχνίδι, όπως και όλοι οι αγώνες της Ελληνίδας τενίστριας, θα μεταδοθεί από το Novasports6HD.

Αυτή θα είναι η 8η αναμέτρηση της Σάκκαρη με την Gauff στο tour, με την Ελληνίδα να προηγείται στο head-to-head με 4-3, αλλά την Αμερικανίδα, που γιόρτασε αυτή την εβδομάδα τα 20ά της γενέθλια στο Indian Wells, να έχει κερδίσει με 2-0 σετ τις δυο πιο πρόσφατες συναντήσεις τους, τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο του 2023, σε Ουάσινγκτον και Πεκίνο αντίστοιχα.

Γενικά προέρχεται από μια τρομερή σεζόν η Gauff, που κέρδισε το 1ο της 1000άρι στο Σινσινάτι και αμέσως μετά και το 1ο της Grand Slam στο US Open, ενώ από τότε είναι σταθερά στην πρώτη 4άδα της παγκόσμιας κατάταξης. Μετά το Σινσινάτι, θα διεκδικήσει μόλις τη 2η πρόκρισή της σε τελικό WTA 1000 διοργάνωσης η νεαρή Αμερικανίδα.

Η Σάκκαρη, η οποία έχει βρει και πάλι την αυτοπεποίθησή της και παίζει καλό τένις, διεκδικεί από τη μεριά της την 4η πρόκρισή της σε 1000άρι τουρνουά, μετά το Indian Wells του 2022 και τα δυο τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα, το 2022 που ήταν φιναλίστ και το 2023 που ήταν η πρωταθλήτρια.

Στον άλλον ημιτελικό, που θα ξεκινήσει στη 01:00 ώρα Ελλάδας, η πρώην πρωταθλήτρια του τουρνουά και Νο.1 του κόσμου, Iga Swiatek, θα αντιμετωπίσει την ανεβασμένη Marta Kostyuk.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (ξημερώματα Σαββάτου):

Stadium 1:
01:00 Iga Swiatek [1] v. Marta Kostyuk [31] Novasports6HD
03:00 Coco Gauff [3] v. Maria Sakkari [9] Novasports6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots