WTA
Θρίαμβος για Swiatek, 1ος προημιτελικός για Wozniacki (vids)

 
Θρίαμβος για Swiatek, 1ος προημιτελικός για Wozniacki (vids)
© Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 - 6:32

H Iga Swiatek έφτασε σε μια ακόμα εμφατική νίκη για να "σφραγίσει" την παρουσία της στα προημιτελικά του Indian Wells, ενώ στον πρώτο της προημιτελικό μετά το comeback της προκρίθηκε η Caroline Wozniacki.

H Swiatek δεν δυσκολεύτηκε ούτε απέναντι στη Yulia Putintseva, την οποία κέρδισε με 6-1, 6-2 σε 71 λεπτά, για να κλείσει μια θέση στην τελική 8άδα του Indian Wells.

Μόλις 10 games έχασε σε 3 αναμετρήσεις μέχρι στιγμής στην έρημο η 22χρονη Πολωνή, που κάνει ένα ακόμα εντυπωσιακό τουρνουά.

Στα προημιτελικά θα έρθει αντιμέτωπη με την 33χρονη Caroline Wozniacki, που σε μια μάχη βετεράνων επιβλήθηκε της Angelique Kerber με 6-4, 6-2.

Είναι ο πρώτος προημιτελικός της Wozniacki μετά το comeback της στο tour και ο μεγαλύτερος που θα παίξει από το 2019, όταν ήταν ημιφιναλίστ στο Πεκίνο.

Στο άλλο ζευγάρι των προημιτελικών που έγινε γνωστό, η Anastasia Potapova θα αντιμετωπίσει τη Marta Kostyuk.

H Potapova είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας την Jasmine Paolini με 7-5, 0-6, 6-3, ενώ η Kostyuk απέκλεισε την Anastasia Pavlyuchenkova με 6-4, 6-1.

Και για τις δυο θα είναι ο πρώτος προημιτελικός στο Indian Wells - για την Kostyuk ο 1ος γενικά σε ένα 1000άρι τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots