Murray: "Θα μου πάρει καιρό να ξεπεράσω αυτό το αποτέλεσμα"

 
Murray: "Θα μου πάρει καιρό να ξεπεράσω αυτό το αποτέλεσμα"
© AELTC
tn team Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 - 10:36

Πολύ απογοητευμένος ήταν ο Andy Murray μετά την ήττα του από τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Wimbledon, σχολιάζοντας τις αλλαγές των συνθηκών από κλειστό σε ανοιχτό γήπεδο, αλλά και το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει στο Wimbledon.

Συγκεκριμένα, ο Murray ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αν υπάρχει πιθανότητα να μην επιστρέψει στο Wimbledon το 2024 και να "κρεμάσει" τη ρακέτα του, με τον Βρετανό να μην μπορεί να δώσει μια σαφή απάντηση: "Δεν ξέρω, το κίνητρο παίζει μεγάλο ρόλο. Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα όμως σε πρώτους γύρους Grand Slam δεν βοηθάνε. Και πέρσι είχαμε αυτή τη συζήτηση. Είχα μιλήσει με την οικογένειά μου και τελικά αποφάσισα να συνεχίσω. Δεν πρόκειται να σταματήσω αυτή τη στιγμή που μιλάμε, όμως θα μου πάρει καιρό να ξεπεράσω αυτό το αποτέλεσμα. Ελπίζω πως μετά απ' αυτό, θα ξαναβρω το κίνητρο για να συνεχίσω να προπονούμαι και να βελτιώνομαι."

Ο Murray κέρδιζε τον Τσιτσιπά με 2-1 σετ την Πέμπτη, με κλειστή την οροφή στο Centre Court. Την Παρασκευή το ματς συνεχίστηκε με ανοιχτή την οροφή και αρκετή ηλιοφάνεια, κάτι στο οποίο ήθελε να σταθεί.

"Δεν ξέρω τι ακριβώς έφταιξε, το παιχνίδι είναι πολύ διαφορετικό στα κλειστά γήπεδα απ' ότι στα ανοιχτά. Δεν είναι ίδιες συνθήκες. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ απογοητευμένος. Οι ήττες φαίνονται πιο δύσκολες εδώ, αλλά κάθε χρόνο που τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλω στο Wimbledon είναι δύσκολο."

Για τη διακοπή το βράδυ της Πέμπτης, είπε: "Ποτέ δεν ξέρεις τι θα μπορούσε να είχε γίνει. Θα μπορούσε να είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα. Πάντως και οι δυο ξέραμε ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε έως τις 23:00. Γνωρίζαμε την κατάσταση και ήταν απίστευτο να τελειώσουμε. Στις συνθήκες πάντως είχαμε μεγάλη αλλαγή, ανεξάρτητα από το σκορ."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots