Έχασε 4 games στην πρεμιέρα ο Murray! (vid)

 
Έχασε 4 games στην πρεμιέρα ο Murray! (vid)
© AELTC
tn team Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 - 20:13

O Andy Murray έχασε μόνο 4 games σε μια συντριπτική πρεμιέρα στο Wimbledon και περιμένει τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του.

Ο Murray συνέτριψε τον Ryan Peniston με 6-3, 6-0, 6-1 στο Centre Court και πήρε μέσα σε 2 ώρες το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Wimbledon.

Ο καλύτερος Βρετανός τενίστας στην ιστορία της open era και 2 φορές πρωταθλητής στο Wimbledon, κέρδισε 17/17 πόντους στο φιλέ, ενώ έσβησε και τα 2 break points που αντιμετώπισε, για να κάνει 6 break στο σερβίς του Peniston.

Ο Murray θα έχει και το αβαντάζ για τον αγώνα του 2ου γύρου, αφού αύριο έχει ρεπό και θα περιμένει τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Dominic Thiem που αναβλήθηκε, για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του.

Ο Τσιτσιπάς μάλιστα θα χρειαστεί να παίξει τουλάχιστον 3 σετ αύριο, αφού έχασε το 1ο σετ από τον Thiem (στο 2ο προηγείται με 4-3 χωρίς break) κι έτσι θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να πάρει την πρόκριση. Εφόσον τα καταφέρει, θα πρέπει να αγωνιστεί ξανά την επόμενη, απέναντι στον Murray.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots