Wimbledon: "Την επόμενη εβδομάδα αποφασίζουμε"

 
Wimbledon: "Την επόμενη εβδομάδα αποφασίζουμε"
Wimbledon: "Την επόμενη εβδομάδα αποφασίζουμε"
tennisnews team Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 - 2:09

Μέσα από μια ανακοίνωση το Wimbledon ενημέρωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσουν τα διοικητικά στελέχη του All England Club, εξετάζοντας την αναβολή ή ακόμα και την ακύρωση του φετινού Wimbledon!

"Το AELTC διαβεβαιώνει πως συνεχίζει να εξετάζει όλα τα σενάρια για το Wimbledon του 2020, συμπεριλαμβανομένων της αναβολής και της ακύρωσης, εξαιτίας της έξαρσης του COVID-19. Από τον Ιανουάριο το AELTC συνεργάζεται με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και με τις αρχές της δημόσιας υγείας, ακολουθώντας τις συμβουλές τους για τα μέτρα έκτακτης ανάγκης", ανέφερε η ανακοίνωση του All England Lawn Tennis Club.

"Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει μια επείγουσα συνάντηση του συμβουλίου του AELTC, ενώ βρισκόμαστε σε επικοινωνία με την LTA, την ATP, τη WTΑ, την ITF και τα υπόλοιπα Grand Slams. Το θέμα του Wimbledon αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του Απριλίου."

Τα νέα του σημαντικού meeting που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, ανήγγειλε και ο διευθυντής του All England Club, Richard Lewis: "Η πρωτοφανής πρόκληση του COVID-19 συνεχίζει να επηρεάζει τις ζωές μας, με τρόπους που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε. Οι σκέψεις μας είναι σε όσους έχουν πληγεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον υπόλοιπο κόσμο. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η δημόσια υγεία και είμαστε αποφασισμένοι να δράσουμε υπεύθυνα με την απόφαση που θα λάβουμε. Δουλεύουμε σκληρά για να διατηρήσουμε τα πλάνα μας για το 2020 και έχουμε καλέσει έκτακτη συνάντηση του συμβουλίου του AELTC την επόμενη εβδομάδα. Εκεί θα ληφθεί και μια απόφαση."

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots