Stricker: "Δεν ξέρω πως επέστρεψα από το 3-5" (vid)

 
Stricker: "Δεν ξέρω πως επέστρεψα από το 3-5" (vid)
tn team Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 - 23:24

Ούτε ο ίδιος ο Dominic Stricker δεν κατάλαβε πως επέστρεψε από το 3-5 στο 4ο σετ και έμεινε ζωντανός στο ματς με τον Στέφανο Τσιτσιπά, λέγοντας πως έμεινε άφωνος με το αποτέλεσμα.

"Ήμουν κάτω με 5-3 στο 4ο σετ και επέστρεψα. Δεν ξέρω πως το έκανα, αλλά το έκανα! Απλά συνέχισα να παίζω τένις υψηλού επιπέδου και βασικά είμαι άφωνος με τη σημερινή μέρα", είπε ο Stricker στις δηλώσεις που έκανε από το Grandstand, αμέσως μετά τη σπουδαία νίκη του επί του Τσιτσιπά.

Ήταν η πρώτη Top 10 νίκη στην καριέρα του 21χρονου Ελβετού και η μεγαλύτερη στην καριέρα του: "Είναι μια θαυμάσια μέρα για μένα, μια μεγάλη νίκη, μου δίνει πολλή αυτοπεποίθηση και είναι ωραίο και για την ομάδα μου, δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και είμαι πολύ χαρούμενος."

Όσο για τις φιλοδοξίες του για τη συνέχεια του τουρνουά: "Αυτή τη στιγμή είναι πολύ υψηλές. Δεν ξέρω πως να περιγράψω τη σημερινή μέρα, είμαι απλά χαρούμενος. Το πίστευα όλη την ώρα, από τη στιγμή που βγήκα στο γήπεδο κι ακόμα περισσότερο όταν κέρδισα το 1ο σετ. Έχασα δυο tie-break μετά, αλλά επέστρεψα στο 4ο σετ και τώρα η αυτοπεποίθησή μου είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, πιστεύω στον εαυτό μου."

Ο Stricker θα επιστρέψει στο court την Παρασκευή για να αντιμετωπίσει τον Benjamin Bonzi, για μια θέση στους "16" του US Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots