Αποχώρησε δακρυσμένη από τη συνέντευξη Τύπου η Kontaveit (vid)

 
Αποχώρησε δακρυσμένη από τη συνέντευξη Τύπου η Kontaveit (vid)
tn team Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:26

H Anett Kontaveit δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της από τη Serena Williams και αποχώρησε κατά τη διάρκεια που μιλούσε στα εσθονικά ΜΜΕ.

Οι τελευταίοι μήνες είναι πολύ δύσκολοι για την Kontaveit, που υπέστη οδυνηρές ήττες στους πρώτους γύρους των τελευταίων Grand Slams, ενώ αυτό το καλοκαίρι "έλυσε" τη συνεργασία της και με τον προπονητή της, Dmitry Tursunov, με τον οποίο κατάφερε να ανεβεί στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης, εξαιτίας της εθνικότητάς του (είναι Ρώσος και δεν μπορούσε να είναι μαζί της σε κάποια τουρνουά εξαιτίας των κυρώσεων).

Η πίεση είναι μεγάλη για την 26χρονη Εσθονή, κάτι που φάνηκε και στη συνέντευξη Τύπου της μετά την ήττα της από τη Serena Williams στον 2ο γύρο του US Open.

Μετά από την πρώτη ερώτηση που της έγινε από τα media της πατρίδας της, η Kontaveit ξέσπασε σε κλάματα και δεν έμεινε για τις επόμενες, αποχωρώντας πρόωρα από την αίθουσα.

Σύμφωνα με κάποιο σχόλιο από σχετική ανάρτηση στο Twitter, ο δημοσιογράφος εξήγησε πως δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει την Kontaveit να κλάψει και απλώς την ευχαριστούσε για έναν από τους πιο σπουδαίους αγώνες που προσέφερε στην Εσθονία, μέσω της τηλεόρασης. Εκείνη είπα ότι δεν χρειάζεται να ντρέπεται που έχασε από μια παίκτρια σαν τη Serena και ότι το κοινό ήταν πολύ σκληρό μαζί της, πριν αποχωρήσει.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots