Alcaraz: "Θα έκανα το ίδιο με τον Djokovic"

 
Carlos Alcaraz
Carlos Alcaraz © Roland Garros / FFT
tn team Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 - 17:08

Ένας Ισπανός δημοσιογράφος προσπάθησε να προκαλέσει αντιπαράθεση, κάνοντας προβοκατόρικες ερωτήσεις στον Carlos Alcaraz για το toilet break και τους πανηγυρισμούς του Novak Djokovic, ο 20χρονος όμως έδωσε πολύ ώριμες απαντήσεις και υπερασπίστηκε τον Nole.

"Πολλοί θέλουν να προκαλέσουν κάποια αντιπαράθεση, με το να πουν ότι ο Novak πήγε στην τουαλέτα για να σπάσει τον ρυθμό, δεν ισχύει όμως αυτό στην περίπτωσή μου", απάντησε αρχικά ο 20χρονος Ισπανός, προσθέτοντας: "Δε νομίζω ότι επηρέασε κάτι. Από το 1ο game είχα ένταση και στρες που συνεχίστηκε μέχρι το 2ο σετ και όλο αυτό μαζί με τις απαιτήσεις που έθεσε ο Novak για το σώμα μου, τελικά δεν μπόρεσα να το αντέξω."

Ο ίδιος δημοσιογράφος συνέχισε στο ίδιο ύφος, αναφέροντας κάποιους έντονους πανηγυρισμούς που είχε ο Djokovic στο 4ο σετ, ενώ ο Alcaraz ήταν πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό και αντιμετώπιζε κράμπες σε όλο του το σώμα. Ο Ισπανός τενίστας υπερασπίστηκε ξανά τον Σέρβο, εξηγώντας πως έπρεπε να κρατήσει τον εαυτό του προσηλωμένο στον στόχο.

"Δεν τον κατηγορώ για τίποτα, έπρεπε να κλείσει τον αγώνα. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις κάποιον που δεν είναι στο 100% του. Δεν πρέπει να ρίξεις την απόδοσή σου, πρέπει να κλείσεις το ματς και το να πανηγυρίζεις είναι κάτι που σε βοηθάει να διατηρήσεις την ένταση και σου επιτρέπει να φτάσεις στη νίκη το συντομότερο δυνατό. Δεν κατηγορώ τον Novak, ποτέ δεν είναι εύκολο να κλείσεις έναν αγώνα και πιθανότατα θα έκανα και εγώ το ίδιο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots