Επίσημο: Επιστρέφει στο Roland Garros η Suarez Navarro

 
Carla Suarez Navarro
Carla Suarez Navarro Φωτογραφία: Instagram (@carlasuareznava)
tn team Τρίτη, 25 Μαϊος 2021 - 19:36

Εξαιρετικά τα νέα για την Carla Suarez Navarro, που μετά τη δύσκολη περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο τον τελευταίο χρόνο, θα επιστρέψει και πάλι στη δράση για το Roland Garros.

H Suarez Navarro, η οποία διαγνώστηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 με λέμφωμα Hodgkin και ακολούθησε χημειοθεραπεία για τους επόμενους 6 μήνες, ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει και πάλι στη δράση, για το αγαπημένο της Roland Garros.

"Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που θα μπορέσω να αγωνιστώ στο Roland Garros. Τους τελευταίους μήνες δουλεύω πολύ για να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ μια τελευταία φορά στο Παρίσι. Ανυπομονώ να μπω και πάλι στο court και να νιώσω πόσο ξεχωριστό ήταν πάντα για μένα αυτό το τουρνουά", είπε η Ισπανίδα τενίστρια, η οποία σκόπευε να ολοκληρώσει την καριέρα της τέτοια εποχή πέρσι, όμως της χάλασαν τα σχέδια ο κορωνοϊός και η ασθένειά της.

"Το τένις μου έχει δώσει πολλά πράγματα και πάντα ήθελα να πω αντίο από το court. Να επιλέξω ποιο θα είναι το τελευταίο μου χτύπημα, να προγραμματίσω πότε θα είναι, είναι κάτι που πάντα ήθελα πολύ. Αυτό ήταν και που με παρακίνησε για να προπονηθώ σκληρά τον τελευταίο καιρό."

Δυο φορές στην καριέρα της έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Roland Garros η Suarez Navarro, το 2008 και το 2014, ενώ το 2014 ήταν και στα ημιτελικά του διπλού.

"Το Roland Garros είναι ένα τουρνουά που πάντα μου έδινε μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της καριέρας μου. Το πρώτο μου μεγάλο αποτέλεσμα ήταν σ' αυτά τα γήπεδα και όλα αυτά τα χρόνια έχω πολύ καλές αναμνήσεις που με κάνουν να χαίρομαι που επιστρέφω για να αγωνιστώ για μια τελευταία φορά στο Παρίσι. Θα είναι πολύ όμορφες οι μέρες αυτές και ελπίζω να τις απολαύσω όσο περισσότερο γίνεται."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots