Οι Γερμανοί προκρίθηκαν στον τελικό μετά από θρίλερ! (vids)

 
Οι Γερμανοί προκρίθηκαν στον τελικό μετά από θρίλερ! (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tennisnews team Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 - 17:20

Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ισορροπημένος ο ημιτελικός της Γερμανίας με την Αυστραλία, με τον Alexander Zverev να συμπληρώνει 5 ώρες στο court και τους Γερμανούς να φτάνουν τελικά στη μεγάλη πρόκριση, στις 02:20 τα ξημερώματα ώρα τοπική ώρα!

Στο καθοριστικό μεικτό διπλό, ο Zverev μπήκε μέσα παρά την κόπωση και λυτρώθηκε για την ήττα του προηγουμένως στο μονό, καθώς μαζί με τη Laura Siegemund κέρδισαν σε ένα συγκλονιστικό ματς τους Matthew Ebden και Storm Hunter με 7-6 (2), 6-7 (2), 15-13!

Δεν θα μπορούσε να είναι πιο κλειστός ο αγώνας του μεικτού διπλού, που έφτασε τις 2 ώρες και 20 λεπτά, με τους Γερμανούς να χάνουν προβάδισμα με σετ και με break και να οδηγούνται σε match tie-break.

Εκεί επέστρεψαν από το 2-5, προηγήθηκαν με 9-7, όμως έχασαν 4 match points και παράλληλα έσβησαν 2 match points των Αυστραλών, για να αξιοποιήσουν τελικά την 5η ευκαιρία τους και να το κατακτήσουν με 15-13!

Νωρίτερα, εξίσου κλειστά ήταν και τα δυο παιχνίδια των μονών, με την Angelique Kerber να σβήνει 2 match points και να κερδίζει την Ajla Tomljanovic με 4-6, 6-2, 7-6 (7) και τον Alex De Minaur να επιστρέφει από σετ πίσω και να κερδίζει τον Zverev με 5-7, 6-3, 6-4.

Ο Zverev, ο οποίος συμπλήρωσε 5 αγωνιστικές ώρες στο court της Ken Rosewall Arena - ενώ και χθες είχε παίξει σε μονά και διπλά παρόλο που ήταν για λιγότερη ώρα, αντιμετώπισε και κράμπες στα τελευταία λεπτά του μεικτού, που ολοκληρώθηκε στις 02:20 ώρα Σίδνεϊ!

Σε 15 ώρες μόλις, οι Γερμανοί θα πρέπει να επιστρέψουν στο court, αφού αύριο το πρωί στις 08:30 ώρα Ελλάδας (ΕΡΤ SPORTS 2) θα αντιμετωπίσουν την πανίσχυρη Πολωνία των Iga Swiatek και Hubert Hurkacz στον τελικό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots