Συνεχίζει ακάθεκτος ο Nole (vid)

 
Συνεχίζει ακάθεκτος ο Nole (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 - 12:45

Την 31η διαδοχική νίκη του στη Μελβούρνη και 92η συνολικά στο Melbourne Park πανηγύρισε ο Novak Djokovic, που επιβληθηκε με 3-0 σετ του Tomas Martin Etcheverry.

Ένα ακόμα βήμα προς τον 5ο διαδοχικό τίτλο του και 11ο συνολικά στο Australian Open έκανε ο Novak Djokovic, ο οποίος κέρδισε τον Tomas Martin Etcheverry με 6-3, 6-3, 7-6 (2) σε 2,5 ώρες αγώνα στη Rod Laver Arena.

Ήταν η 1η straight sets νίκη στο τουρνουά για τον Djokovic, που είχε χάσει από ένα σετ στις 2 πρώτες αναμετρήσεις του. Σήμερα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα ο Σέρβος, ο οποίος πέτυχε 34 winners και υπέπεσε σε 35 αβίαστα λάθη.

Δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break point σε ολόκληρο το ματς ο Novak, ο οποίος κυριάρχησε καθολικά στα πρώτα 2 σετ. Στο 3ο σετ ο Etcheverry, που απέκλεισε χωρίς να χάσει σετ τους Andy Murray και Gael Monfils, ανέβασε το επίπεδό του και άσκησε πίεση στον Nole, αρκούσε όμως στον Σέρβο ένα καλό tie-break για να επικρατήσει με 7-2 και να ολοκληρώσει το ματς.

Αυτή ήταν η 31η διαδοχική νίκη στο Melbourne Park για τον Djokovic και η 92η συνολικά, ισοφαρίζοντας το καλύτερο προσωπικό του ρεκόρ με περισσότερες νίκες σε ένα Grand Slam. Από 92 νίκες έχει και στο Roland Garros (92-16) και στο Wimbledon (92-11), ωστόσο αφενός αναμένεται να το ξεπεράσει στην Αυστραλία φέτος, αφετέρου έχει πολύ καλύτερο ποσοστό στο Grand Slam της Μελβούρνης, όπου έχει μόλις 8 ήττες στην καριέρα του (92-8)!

Στον 4ο γύρο του Australian Open ο κάτοχος 24 Grand Slams τίτλων θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ben Shelton και Adrian Mannarino.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots