ATP
Εύκολα 8άδα ο Ruud (vids)

 
Casper Ruud
Casper Ruud © Barcelona Open
tn team Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 18:21

O Casper Ruud συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις από το Monte-Carlo και με μια άνετη επικράτηση επί του Jordan Thompson εξασφάλισε την είσοδό του στα προημιτελικά του Barcelona Open.

Ο Ruud χρειάστηκε 72 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Thompson με 6-1, 6-4 και να πάρει το εισιτήριο για τους "8" της Βαρκελώνης.

Κέρδισε τους 26 από τους 32 πόντους στα πρώτα του σερβίς ο Ruud, καθώς και τους 11 από τους 13 στα δεύτερα. Δυο φορές ήρθε αντιμέτωπος με break point και τα έσβησε και τα 2, για να προστατεύσει σε όλο το ματς το σερβίς του.

Κέρδισε τα 5 πρώτα games της αναμέτρησης και έφτασε πολύ γρήγορα στην κατάκτηση του 1ου σετ, ενώ στο 2ο σετ έσβησε το διπλό break point του αντιπάλου του στο 1-2, 15-40 και έκανε το μοναδικό break στο 7ο game, για να περάσει μπροστά με 4-3 και να κλείσει το σετ στα 10 games.

Στον αυριανό προημιτελικό, ο Ruud, φιναλίστ την προηγούμενη εβδομάδα στο Monte-Carlo, θα αντιμετωπίσει τον Matteo Arnaldi. Ο Ιταλός έκανε ακόμα ένα πολύ καλό ματς και απέκλεισε τον Marco Trungelliti με 6-3, 6-0.

Στα προημιτελικά συνεχίζει και ο Cameron Norrie, ο οποίος νίκησε τον Roberto Bautista Agut με 6-4, 6-3. Επόμενος αντίπαλος για τον Norrie θα είναι ο Tomas Martin Etcheverry, που κέρδισε δύσκολα τον Brandon Nakashima με 3-6, 7-6 (5), 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots