Σαρωτική ξανά η Sabalenka (vid)

 
Σαρωτική ξανά η Sabalenka (vid)
tn team Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 - 11:58

H Aryna Sabalenka χρειάστηκε κάτι περισσότερο από μια ώρα για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Brenda Fruhvirtova και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την υπεράσπιση του τίτλου της στο Australian Open.

Ζευγάρωσε τις νίκες της η Aryna Sabalenka, η οποία επιβλήθηκε στη Rod Laver Arena της Brenda Fruhvirtova με 6-3, 6-2 σε 67 μόλις λεπτά.

Η Sabalenka, Νο.2 στον κόσμο και πρωταθλήτρια πέρσι στη Μελβούρνη, τελείωσε τον εντυπωσιακό της αγώνα με 30 winners -παρά τη σύντομη διάρκειά του- και 22 αβίαστα λάθη. Μόλις 7 winners έναντι 17 λαθών είχε η μόλις 16χρονη Fruhvirtova, η οποία ξεκίνησε από τα προκριματικά και πέτυχε 4 νίκες στο Melbourne Park.

Η Sabalenka, η οποία μέχρι στιγμής έχει περάσει μόλις 120 λεπτά στο γήπεδο, θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο του Australian Open μια εκ των Lesia Tsurenko και Rebeka Masarova.

Λίγο νωρίτερα η Magdalena Frech ολοκλήρωσε την έκπληξη, κερδίζοντας τη Νο.16 του ταμπλό, Caroline Garcia, με 6-4, 7-6 (2). Η 26χρονη Πολωνή θα βρεθεί για 1η φορά στον 3ο γύρο του Australian Open και θα αντιμετωπίσει την προερχόμενη από τα προκριματικά, Anastasia Zakharova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots