Δυσκολεύει το μεικτό για Τσιτσιπά-Badosa στη Μελβούρνη

 
Δυσκολεύει το μεικτό για Τσιτσιπά-Badosa στη Μελβούρνη
© World Tennis League
tn team Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 - 10:25

Απ' ότι φαίνεται απομακρύνεται το σενάριο να παίξουν μαζί στο μεικτό διπλό του Australian Open o Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa.

Μετά την ήττα της από την Bernarda Pera στην επιστροφή της στο tour στην Αδελαΐδα, η Paula Badosa απάντησε στη συνέντευξη Τύπου τη συγκεκριμένη ερώτηση και φαίνεται πως πλέον το μεικτό διπλό δεν είναι στα πλάνα του ζευγαριού.

"Μεικτό διπλό; Θα έχω ήδη αρκετά να σκεφτώ με τα μονά εκεί", είπε η Ισπανίδα.

Λίγες ώρες αργότερα δημοσιεύτηκε και μια συνέντευξη που έδωσε λίγες μέρες πριν στην ηλεκτρονική έκδοση της The Guardian ο Τσιτσιπάς, όπου ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο του μεικτού διπλού και επίσης φάνηκε πολύ διστακτικός.

"Είναι δύσκολη απόφαση επειδή θέλω πολύ να παίξω μαζί της, αλλά η προτεραιότητά μου είναι το μονό και είναι σημαντικό να εξοικονομήσω ενέργεια. Επίσης έχω δεσμευτεί ήδη να παίξω διπλό με τον αδερφό μου (τον Πέτρο). Οπότε τρια διαφορετικά τουρνουά θα ήταν πολύ απαιτητικό", είπε ο Στεφ, δείχνοντας πως το σενάριο "Tsitsidosa" στο Australian Open απομακρύνεται.

Θυμίζουμε πως οι δυο τους είχαν δηλώσει συμμετοχή στο μεικτό του Wimbledon το προηγούμενο καλοκαίρι, όμως ατύχησε με τον τραυματισμό της Badosa. Τελικά έπαιξαν για πρώτη φορά στο τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι, World Tennis League, με αρκετή επιτυχία, αφού κέρδισαν και τα δυο σετ που έπαιξαν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots