Εκτός Australian Open o Nadal!

 
Εκτός Australian Open o Nadal!
© Corinne Dubreuil / Rafa Nadal Academy Kuwait
tn team Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 - 11:34

Άσχημα τα νέα για τον Rafael Nadal, με το σενάριο ενός νέου τραυματισμού στο ισχίο να επιβεβαιώνεται και να τον αναγκάζει να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Australian Open.

Όπως εξήγησε σε δημοσίευσή του στα social media, o Ισπανός συνέχισε να έχει πόνους και την επόμενη μέρα της αναμέτρησής του με τον Jordan Thompson στο Μπρίσμπεϊν, στην οποία ένιωσε ενοχλήσεις στην περιοχή του ισχίου. Υποβλήθηκε έτσι σε εξετάσεις και βρήκε μια μικρή ρήξη στον μυ. Δεν είναι το χειρότερο δυνατό σενάριο, αλλά δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στο Australian Open.

"Δεν είναι στο ίδιο σημείο που είχα τον τραυματισμό μου πέρσι και αυτά είναι καλά νέα. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο κορυφαίο επίπεδο και να δώσω αγώνες στα 5 σετ. Γι' αυτό επιστρέφω στην Ισπανία να δω τον γιατρό μου, να κάνω θεραπεία και να ξεκουραστώ", έγραψε στη δημοσίευσή του ο Rafa.

"Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να επιστρέψω αυτή τη χρονιά και πάντα ανέφερα πως ο στόχος μου είναι να βρεθώ στο καλύτερό μου επίπεδο μέσα σε 3 μήνες. Παρόλο που λυπάμαι που δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της Μελβούρνης, αυτά τα νέα δεν είναι τα χειρότερα και όλοι μας παραμένουμε θετικοί για τη σεζόν", πρόσθεσε ο κάτοχος 22 Grand Slams τίτλων, που εστιάζει προφανώς να βρεθεί σε καλή κατάσταση για τη χωμάτινη σεζόν.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Αν και κρατάει τη θετικότητά του και ανέφερε πολλές φορές μέσα στη δημοσίευση πως δεν είναι η χειρότερη δυνατή εξέλιξη, σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη εξέλιξη για τον 37χρονο Ισπανό, που στις δηλώσεις του την Παρασκευή είπε ότι θα μπορούσε και να είναι υπερκόπωση του μυ, ελπίζοντας πως θα ήταν σε θέση να παίξει στη Μελβούρνη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots