Τσιτσιπάς: "Δεν με επηρεάζει που δεν με βάζουν στους Big 3" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Δεν με επηρεάζει που δεν με βάζουν στους Big 3" (vid)
tn team Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 - 20:55

O Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν καλεσμένος στο Eurosport και ρωτήθηκε για το νέο "Big 3" του ανδρικού τένις, που περιλαμβάνει τους Novak Djokovic, Daniil Medvedev και Alexander Zverev και αν τον πειράζει που δεν βρίσκεται σε αυτό.

Ο Τσιτσιπάς βρέθηκε εικονικά στο στούντιο του Eurosport και μίλησε με την Alize Lim και τον Mats Wilander.

Συχνές είναι τους τελευταίους μήνες οι αναφορές για το νέο "Big 3" του ανδρικού τένις, αναφερόμενες στους Djokovic, Medvedev και Zverev, εξαιτίας της κυριαρχίας των τριών στο δεύτερο μισό του 2021.

Ο Τσιτσιπάς, που έμεινε οριακά εκτός απ' αυτή τη κουβέντα και θα ήταν σίγουρα εντός αν κέρδιζε τον Djokovic στον τελικό του Roland Garros - όπως σημείωσε και ο Wilander - ρωτήθηκε για το αν είναι κάτι που τον ενοχλεί, ή αν δεν τον ενδιαφέρει καθόλου και ζει στον δικό του κόσμο.

"Θα έλεγα πως είμαι στον δικό μου κόσμο (γέλια). Δεν κάνει διαφορά για μένα. Αν δουλεύω κάθε μέρα και κάνω αυτό που πρέπει να κάνω, οι στόχοι των Grand Slams και η δόξα, η οποία είναι ένας απ' τους λόγους που παίζω αυτό το παιχνίδι, πιστεύω πως θα έρθουν. Δεν το σκέφτομαι τόσο. Νιώθω πως θα είναι περισσότεροι οι Top 3 τα επόμενα χρόνια. Αυτό το κλισέ των Top 3 είναι κομμάτι του τένις για πολλά χρόνια τώρα, αλλά χτίζουμε κάτι μεγαλύτερο από Top 3, μπορούν να είναι 5 ή 6 διαφορετικοί παίκτες που θα έχουν μεγάλη επιρροή στο άθλημα."

Μετά τη νίκη του με 3-1 σετ επί του Sebastian Baez, o Τσιτσιπάς αναμένεται να επιστρέψει στο court το Σάββατο, όταν και θα αντιμετωπίσει τον Benoit Paire για τον 3ο γύρο του Australian Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots