Cornet: "Ο Djokovic μας στήριζε όλους και δεν τον στήριξε κανείς"

 
Alize Cornet
Alize Cornet © Jimmie48 / WTA
tn team Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 - 12:41

Με ένα σύντομο σχόλιο στο Twitter, η Alize Cornet στάθηκε στο πως σχεδόν όλοι οι παίκτες απέφυγαν να στηρίξουν τον Novak Djokovic αυτές τις μέρες, ενώ εκείνος πάντα έμπαινε μπροστά και όρθωνε το ανάστημά του για εκείνους.

Με εξαίρεση τον Νικ Κύργιο, που παρότι έχει κριτικάρει αυστηρά στο παρελθόν τον Djokovic για ανευθυνότητα απέναντι στην πανδημία τον στήριξε πολύ δυναμικά σε κάθε δημόσια τοποθέτησή του αυτές τις μέρες, οι υπόλοιποι παίκτες παρέμειναν μετριοπαθείς και προτίμησαν να μην πάρουν θέση, σε όλο αυτό που συμβαίνει ανάμεσα στον Σέρβο και στην αυστραλιανή κυβέρνηση.

Η Alize Cornet, σημείωσε με παρέμβασή της στα social media πως ο Djokovic πάντα ύψωνε το ανάστημά του για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των άλλων παικτών, ενώ τώρα δεν βρέθηκε σχεδόν κανείς για να κάνει το ίδιο για εκείνον.

"Ξέρω πολύ λίγα πράγματα για να μπορέσω να κρίνω την κατάσταση. Αυτό που ξέρω είναι πως ο Novak ήταν πάντα ο πρώτος που όρθωνε ανάστημα για τους παίκτες, αλλά τώρα κανείς δεν όρθωσε το ανάστημά του για εκείνον. Μείνε δυνατός Novak", ήταν το μήνυμα της Cornet στο Twitter.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots