Djokovic: "O τραυματισμός χειροτέρεψε - θα μείνω για λίγο εκτός"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tennisnews team Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 - 12:27

Ο Novak Djokovic υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις μετά την κατάκτηση του Australian Open και αποκάλυψε πως τελικά ο τραυματισμός χειροτέρεψε λίγο και θα πρέπει απουσιάσει για κάποιο διάστημα από τα γήπεδα.

"Είναι χειρότερο απ' όταν έκανα το πρώτο MRI μετά τον 3ο γύρο", είπε ο Djokovic, μετά και τις νέες εξετάσεις που έκανε. Ο Σέρβος φωτογραφήθηκε σήμερα με το τρόπαιο στην παραλία Μπράιτον της Μελβούρνης και έδωσε μερικές λεπτομέρειες για τη θλάση που υπέστη στον αγώνα του 3ου γύρου με τον Taylor Fritz.

"Δεν είναι τόσο άσχημο, απ' ότι μου είπαν οι γιατροί, αλλά θα χρειαστεί να μείνω λίγο καιρό εκτός για να γίνω καλά. Η θλάση είναι στα 2,5 εκατοστά, στις πρώτες εξετάσεις ήταν στα 1,7 εκατοστά."

Ο πρωταθλητής του Australian Open αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά και στον κόσμο που τον αδίκησε, λέγοντας πως θα συνεχίσει να τον αδικεί και να αμφισβητεί τα όσα λέει, κάτι με το οποίο φαίνεται να έχει πλέον συμβιβαστεί.

"Πάντα θα υπάρχει αμφιβολία για ό,τι πω και ό,τι κάνω, είμαι εντάξει με αυτό. Απλά το δέχομαι, δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω όλους. Φυσικά και είναι κάτι που με απογοητεύει, γιατί έχω συναισθήματα όπως και όλοι οι άλλοι. Δεν είναι και το καλύτερο όταν με κριτικάρουν ή με κρίνουν. Την ίδια στιγμή, αποδέχομαι το γεγονός ότι μπορούν να έχουν και να εκφράζουν τις απόψεις τους."

Προς το παρόν ούτε ο ίδιος ο Djokovic γνωρίζει το πότε θα επιστρέψει, γι' αυτό και δεν είπε περισσότερα σχετικά. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως δεν θα παίξει σε κάποιο 500άρι τον επόμενο μήνα, συνεπώς είτε θα επιστρέψει στο Μαϊάμι για το πρώτο Masters της χρονιάς σε ένα μήνα περίπου, είτε αργότερα για τη χωμάτινη σεζόν.  

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots