Προπονήθηκε μετά από 9 μέρες ο Djokovic (pics)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021 - 14:01

Ο Novak Djokovic βγήκε σήμερα στη Rod Laver Arena, για την πρώτη του προπόνηση μετά από 9 μέρες!

Όπως είχε πει από την Πέμπτη, όταν κέρδισε τον Aslan Karatsev με 3-0 σετ και προκρίθηκε στον τελικό του Australian Open, ο Djokovic προπονήθηκε κανονικά σήμερα στη Rod Laver Arena, για πρώτη φορά από την προηγούμενη Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου είχε την προηγούμενη Παρασκευή τον τραυματισμό στους πλάγιους κοιλιακούς, στην αναμέτρησή του με τον Taylor Fritz, την οποία κατάφερε τελικά να κερδίσει στα 5 σετ.

Συνέχισε στο τουρνουά, όπως είπε ο ίδιος ρισκάροντας να δημιουργήσει κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα, τα πράγματα όμως πήγαν ανέλπιστα καλά και κέρδισε τους τρεις επόμενους αγώνες του, με τους Milos Raonic, Alexander Zverev και Karatsev.

Στην τελευταία του αναμέτρηση μάλιστα είπε ότι δεν ένιωθε καθόλου πόνο και πως σκοπεύει να εκμεταλλευτεί τις δυο μέρες ρεπό, για να προπονηθεί τις μια από τις δυο. Μέχρι τώρα, δεν έκανε καθόλου προπόνηση τις κενές ημέρες ανάμεσα στους αγώνες του.

Την Κυριακή, στις 10:30 το πρωί ώρα Ελλάδας (Eurosport), o Djokovic θα αντιμετωπίσει τον Daniil Medvedev για τον τελικό του Australian Open, διεκδικώντας τον 9ο τίτλο του στη Μελβούρνη και 18ο συνολικά σε Grand Slam διοργάνωση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots