ATP
Πιστός στο ραντεβού με την 8άδα ο Sinner (vids)

 
Πιστός στο ραντεβού με την 8άδα ο Sinner (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 - 22:57

O Jannik Sinner επιβλήθηκε με 2-0 σετ του Christopher O'Connell και προκρίθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά στα προημιτελικά του Μαϊάμι. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Tomas Machac.

O Sinner συνεχίζει την πολύ καλή χρονιά του με ακόμα μια πρόκριση σε προημιτελικό, επικρατώντας του O'Connell με 6-4, 6-3 στο Grandstand του Hard Rock Stadium.

Ο 22χρονος Ιταλός, πρωταθλητής στο Australian Open, δεν είχε καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι και βρέθηκε πίσω με 0-2 και με 2-4. Πάτησε το γκάζι ωστόσο μετά απ' αυτό και κέρδισε τα 10 από τα 13 τελευταία games του αγώνα, για να φτάσει στη νίκη σε 1 ώρα και 50 λεπτά.

Ήταν η 19η φετινή νίκη του Sinner σε 20 αναμετρήσεις (19-1), με τον Ιταλό να έχει χάσει μόνο από τον Carlos Alcaraz, στα ημιτελικά του Indian Wells πριν λίγες μέρες.

Στο Μαϊάμι προκρίθηκε για 4η διαδοχική χρονιά στα προημιτελικά. Ήταν το τουρνουά με το οποίο συστήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του κοινού το 2021, όταν στα 19 του χρόνια έφτασε μέχρι τον τελικό (είχε ηττηθεί εκεί από τον Hubert Hurkacz). Ήταν φιναλίστ και το 2023, ενώ το 2022 είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά.

Είναι πολύ κοντά στα ημιτελικά και φέτος, αφού θα παίξει αύριο με τον Tomas Machac, την έκπληξη του τουρνουά.

Ο 23χρονος Τσέχος, ο οποίος απέκλεισε τους Andrey Rublev και Andy Murray, κέρδισε σήμερα και τον Matteo Arnaldi με 6-3, 6-3, για να δώσει συνέχεια στην ονειρική του πορεία. Θα είναι ο σημαντικότερος προημιτελικός τη καριέρας του και έχει ήδη εξασφαλισμένη την πρώτη του είσοδο στο Top 50 της παγκόσμιας κατάταξης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots