ATP
Indian Wells: Το πρόγραμμα του Σαββάτου

 
Indian Wells: Το πρόγραμμα του Σαββάτου
© Peter Staples/ATP Tour
tennisnews team Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 - 8:48

Με τους δυο ημιτελικούς των ανδρών θα συνεχιστεί απόψε το πρόγραμμα του Indian Wells. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας και αυτό που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα, είναι αναμφίβολα αυτό ανάμεσα στον Carlos Alcaraz και τον Jannik Sinner, το οποίο θα αρχίσει στις 22:30 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6HD.

Θα είναι ένας επαναληπτικός του περσινού ημιτελικού του Indian Wells, όπου είχαν αναμετρηθεί οι δυο τους και ο Alcaraz, ο οποίος μετ' έπειτα κέρδισε και τον τίτλο, είχε πάρει τη νίκη.

Αυτή ήταν και η τελευταία νίκη που έχει ο Alcaraz κόντρα στον Sinner, με τον Ιταλό να είναι ομολογουμένως καλύτερος παίκτης από τους δυο τους τελευταίους μήνες. Από το 2ο μισό του 2023 ο Sinner έχει σαρώσει σχεδόν τα πάντα στο διάβα του, μετράει 29 νίκες στα 30 τελευταία του παιχνίδια και 19 συνεχόμενες νίκες στο tour (16-0 φέτος), ενώ έχει κερδίσει και τα δυο τελευταία ματς που έχει δώσει με τον Alcaraz, σε Μαϊάμι και Πεκίνο.

Συνολικά ο Ιταλός προηγείται με 4-3 στις νίκες του Ισπανού και αν καταφέρει να διευρύνει το σερί του θα εξασφαλίσει και την άνοδό του στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης για 1η φορά στην καριέρα του. Για το Νο.2 και την υπεράσπισή του παίζει και ο Alcaraz, με το νικητή αυτού του αγώνα να γίνεται αυτομάτως και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Σε πολύ καλή κατάσταση πάντως βρίσκεται και ο Daniil Medvedev, μεγάλο φαβορί του άλλου ημιτελικού, που θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα γύρω στις 00:30 με 01:00. Ο Medvedev, φιναλίστ στο Australian Open φέτος, θα αντιμετωπίσει τον Tommy Paul, που από τη μεριά του παίζει σίγουρα το καλύτερό του τένις και αναμένεται να έχει και μεγάλη στήριξη από τον κόσμο.

Την πρώτη του πρόκριση σε έναν τελικό Masters 1000 διοργάνωσης διεκδικεί ο 26χρονος Αμερικανός, με τον Medvedev να έχει σαφώς περισσότερη εμπειρία και να παίζει για τον 7ο Masters τίτλο του και τον 10ο τελικό. O Ρώσος έχει και την προϊστορία με το μέρος του, αφού έχει κερδίσει τον Paul στις 2 προηγούμενες συναντήσεις τους.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (16/03):

Stadium 1:
22:30 Jannik Sinner [3] v. Carlos Alcaraz [2] COSMOTE SPORT 6HD
00:30 Tommy Paul v. Daniil Medvedev [4] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots