ATP
Το χειρότερο return-ματς στην καριέρα του Djokovic!

 
Το χειρότερο return-ματς στην καριέρα του Djokovic!
© Rolex Paris Masters
tn team Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 - 13:00

Σε κανέναν από τους 1.303 αγώνες καριέρας του Novak Djokovic, το συγκεκριμένο ποσοσοτό του δεν ήταν τόσο χαμηλό, όσο στην χθεσινή του αναμέτρηση με τον Alex De Minaur στο Περθ!

Ήταν ξεκάθαρο πως ο Djokovic δεν ήταν στο 100% του στον αγώνα του με τον De Minaur και φυσικά δεν υπήρχε και κανένας λόγος να πίεσει τον εαυτό του στα άκρα, λίγες μέρες πριν την έναρξη του Australian Open.

Υπήρξε όμως και ένα στατιστικό που προκάλεσε πολύ μεγάλη εντύπωση και δείχνει πως ίσως αυτό ήταν το χειρότερο παιχνίδι στην καριέρα του Σέρβου, όσον αφορά τις επιστροφές σερβίς, που ήταν ανέκαθεν και το δυνατότερό του σημείο.

Συγκεκριμένα, ο κάτοχος 24 Grand Slams τίτλων κέρδισε μόλις έναν πόντο όταν ο αντίπαλός του έβγαζε πρώτα σερβίς, από τις 34 συνολικά περιπτώσεις (2,9%) και αυτός ο πόντος μάλιστα ήταν στο τελευταίο game του αγώνα!

Ήταν η 1η φορά στην καριέρα του και στους 1.303 αγώνες που έχει δώσει συνολικά, που το συγκεκριμένο ποσοστό ήταν τόσο χαμηλό για τον Nole και μάλιστα απέναντι σε έναν αντίπαλο που σίγουρα δεν θεωρείται big server.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots