ATP
Κοινή προπόνηση σε υψηλή ένταση για Nadal και Murray (vid+pic)

 
Κοινή προπόνηση σε υψηλή ένταση για Nadal και Murray (vid+pic)
tn team Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 - 14:46

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες των παικτών για το tour και ένας από τους πρωταγωνιστές των ημερών είναι ο Rafael Nadal, ο οποίος θα επιστρέψει στους αγώνες μετά από έναν χρόνο.

Ο Nadal προπονήθηκε σήμερα στο Μπρίσμπεϊν με τον Nadal, σε αρκετά υψηλή ένταση όπως φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Αργότερα ο Murray έδωσε συνέντευξη Τύπου και μίλησε για την προπόνηση με τον Nadal: "Η προπόνηση ήταν πολύ έντονη. Είναι καλά σωματικά και παίζει σε υψηλό επίπεδο. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά, όπως κάνει πάντα. Είναι θαυμάσια νέα για το άθλημα πως θα επιστρέψει ξανά."

Θυμίζουμε πως σήμερα βγήκε και η κλήρωση του Brisbane International, με τον Nadal να παίζει κόντρα σε qualifier στον πρώτο του αγώνα. Ο Murray από την πλευρά του ήταν πιο άτυχος, αφού στον 1ο γύρο θα παίξει με το Νο.2 του ταμπλό, Grigor Dimitrov.

Αμφότεροι οι δυο θρύλοι του αθλήματος θα παίξουν και στο διπλό. Ο Nadal μαζί με τον φίλο και συμπατριώτη του, Marc Lopez, αντιμετωπίζοντας στον 1ο γύρο τους Max Purcell και Jordan Thompson. O Murray με τη σειρά του θα παίξει μαζί με τον Holger Rune και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Aslan Karatsev και Roman Safiullin.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots