Πρώτο ταμπλό με Nadal μετά από ένα χρόνο

 
Πρώτο ταμπλό με Nadal μετά από ένα χρόνο
© Rafa Nadal Academy
tn team Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 - 2:07

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Brisbane International, το πρώτο τουρνουά που θα αγωνιστεί ο Rafael Nadal μετά από έναν χρόνο.

O Nadal θα περιμένει τα προκριματικά για να μάθει τον αντίπαλό του στο πρώτο ματς που θα δώσει μετά από έναν χρόνο, αφού θα παίξει με qualifier στον 1ο γύρο του 250αριού του Μπρίσμπεϊν. Στο ταμπλό των προκριματικών υπάρχουν πάντως ηχηρά ονόματα, όπως αυτό του Dominic Thiem.

Για unseeded πάντως δεν ήταν κακή κλήρωση για τον Rafa, που αν περάσει στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Aslan Karatsev και Jason Kubler, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Ugo Humbert.

Στα ημιτελικά, ο Nadal μπορεί να παίξει με τον Grigor Dimitrov, Νο.2 στο ταμπλό. Ο Βούλγαρος θα έχει ένα πολύ μεγάλο ματς στον 1ο γύρο κόντρα στον Andy Murray, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τους Tomas Martin Etcheverry και Θανάση Κοκκινάκη. Στην άλλη μεριά του ταμπλό ξεχωρίζει ο Holger Rune, ο οποίος έχει πιθανό αντίπαλο τον Sebastian Korda στα προημιτελικά και τον Ben Shelton στα ημιτελικά.

Αναλυτικά η κλήρωση του ανδρικού ταμπλό:

Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του γυναικείου ταμπλό του Μπρίσμπεϊν, καθώς το τουρνουά στις γυναίκες είναι 500άρι και μεταξύ άλλων θα αγωνιστούν οι Aryna Sabalenka και Elena Rybakina.

Sabalenka και Rybakina είναι στις 2 πρώτες θέσεις του ταμπλό, ως εκ τούτου δεν μπορούν να αναμετρηθούν πριν από τον τελικό. Η Sabalenka θα έχει πιθανή αντίπαλη στα προημιτελικά την Daria Kasatkina και στα ημιτελικά τις Jelena Ostapenko, Karolina Pliskova και Victoria Azarenka. Η Rybakina με τη σειρά της είναι στο ίδιο μισό του ταμπλό με τις Liudmila Samsonova και Ekaterina Alexandrova και στο ίδιο τέταρτο με τη Veronika Kudermetova.

Αναλυτικά η κλήρωση του γυναικείου ταμπλό:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots