ATP
Δηλητηριώδες φίδι σταμάτησε αγώνα στο Μπρίσμπεϊν! (vid)

 
Δηλητηριώδες φίδι σταμάτησε αγώνα στο Μπρίσμπεϊν! (vid)
tn team Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 - 14:08

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα στα γήπεδα του Μπρίσμπεϊν, όπου η αναμέτρηση του Dominic Thiem για τα προκριματικά του Brisbane International διακόπηκε για περίπου 40 λεπτά, εξαιτίας εισβολής από... δηλητηριώδες φίδι!

Το δηλητηριώδες φίδι, γνωστό και ως καφέ φίδι, ήταν μήκους περίπου 50 εκατοστών και βρέθηκε ξαφνικά στο τερέν. Το δηλητήριό του το καθιστά ως ένα από τα πιο επικίνδυνα είδη φιδιού στον κόσμο κι έτσι ο αγώνας διακόπηκε αμέσως, ενώ χρειάστηκε παρέμβαση ειδικού ώστε να μεταφερθεί εκτός γηπέδου.

"Λατρεύω τα ζώα, ειδικά τα εξωτικά. Είπαν όμως ότι ήταν δηλητηριώδες φίδι και βρισκόταν κοντά στα ball kids, οπότε ήταν επικίνδυνη κατάσταση. Δεν μου έχει ξανασυμβεί ξανά κάτι τέτοιο και σίγουρα δεν θα το ξεχάσω ποτέ", είπε ο Thiem μετά τον αγώνα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, ο Thiem κατάφερε να "αποδράσει" με τη νίκη, καθώς έχανε από τον James McCabe, No.272 στον κόσμο, με 6-2, 5-3, 40-0! Κατάφερε να σώσει τριπλό match point στο σερβίς του Αυστραλού, να κάνει break στο ίδιο game και μετά απ' αυτό άλλαξε όλο το ματς, με τον Αυστριακό να φτάνει στη μεγάλη ανατροπή με 2-6, 7-6 (4), 6-4. Αύριο ο Thiem θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Giulio Zeppieri, για μια θέση στο κυρίως ταμπλό του Brisbane International.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots