ATP
Zverev για υπόθεση κακοποίησης: "Είναι βλακείες"

 
Zverev για υπόθεση κακοποίησης: "Είναι βλακείες"
© Rolex Paris Masters
tn team Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 - 9:32

Ο Alexander Zverev επιβεβαίωσε πως θα κινηθεί νομικά κατά της απόφασης του δικαστηρίου του Βερολίνου για τις κατηγορίες κακοποίησης κατά της πρώην συντρόφου του, τις οποίες και συνεχίζει να αμφισβητεί.

Αυτή την εβδομάδα έγινε γνωστό πως ο Zverev κρίθηκε ένοχος πρωτόδικα από δικαστήριο του Βερολίνου για τις κατηγορίες σε βάρος του για κακοποίηση, από την πρώην σύντροφο και μητέρα του παιδιού του, Brenda Patea.

Η τιμωρία ήταν ένα βαρύ πρόστιμο 450.000 ευρώ, ωστόσο ο Γερμανός τενίστας αμφισβητεί αυτή την απόφαση και θα καταθέσει ξανά στο περιφερειακό δικαστήριο του Τιργκάρντεν.

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες το βράδυ στο Παρίσι, μετά και την πρόκρισή του στον 3ο γύρο του Rolex Paris Masters, o Zverev ρωτήθηκε γι' αυτό και επιβεβαίωσε πως συνεχίζει να υποστηρίζει την αθωότητά του.

"Αυτά είναι βλακείες. Ο κάθε άνθρωπος με ένα μέσο IQ καταλαβαίνει με τι έχει να κάνει όλο αυτό", είπε χαρακτηριστικά ο Zverev, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχει εις βάρος του σκευωρία. 

Σήμερα, γύρω στις 16:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας, ο Zverev θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά για μια θέση στα προημιτελικά του παρισινού Masters.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots