ATP
Ένοχος για κακοποίηση και βαρύ πρόστιμο για Zverev

 
Ένοχος για κακοποίηση και βαρύ πρόστιμο για Zverev
© e-motion/Bildagentur Zolles KG/Sascha Feuster
tn team Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 - 0:32

Με ένα μεγάλο πρόστιμο 450.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Alexander Zverev από το δικαστήριο του Βερολίνου, για κακοποίηση κατά πρώην συντρόφου του.

Ο Zverev κατηγορήθηκε συγκεκριμένα για σωματική βλάβη κατά τη διάρκεια μιας λογομαχίας που είχε στο Βερολίνο τον Μάιο του 2020 από την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, Brenda Patea.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλλε πρωτόδικα αυτό το πρόστιμο, με τον Γερμανό τενίστα να ασκεί έφεση μέσω του δικηγόρου του, αμφισβητώντας την απόφαση.

Έτσι, οι δυο πλευρές θα καταθέσουν ξανά στο περιφερειακό δικαστήριο του Τιργκάρντεν, με τον Zverev να ελπίζει σε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη υπόθεση κακοποίησης που έχει στο ιστορικό του ο Zverev, ο οποίος είχε κατηγορηθεί και από μια άλλη πρώην του, την Olya Sharipova, με την οποία είχαν λογομαχήσει στη Νέα Υόρκη και την είχε χτυπήσει, σύμφωνα με την ίδια. Δεν υπήρξαν τα απαραίτητα στοιχεία ωστόσο από την πλευρά της πρώην συντρόφου του Γερμανού, συνεπώς εκείνη η υπόθεση δεν προχώρησε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots