ATP
Laver Cup: Αήττητη την 1η μέρα η Team World - το πρόγραμμα του Σαββάτου (vids)

 
Laver Cup: Αήττητη την 1η μέρα η Team World - το πρόγραμμα του Σαββάτου (vids)
tn team Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:21

Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησαν οι υπερασπιστές του τίτλου της Team World, που κέρδισαν και τα 4 παιχνίδια της 1ης ημέρας του Laver Cup. Το πρόγραμμα της 2ης ημέρας.

Η Team World έδειξε τα δόντια της την 1η μέρα των αγώνων του Laver Cup του Βανκούβερ, κερδίζοντας και τα 4 παιχνίδια.

Στο πρώτο ματς της φετινής διοργάνωσης ο Ben Shelton επιβλήθηκε του Arthur Fils με 7-6 (4), 6-1, ενώ στη συνέχεια ο Francisco Cerundolo κέρδισε τον Alejandro Davidovich Fokina με 6-3, 7-5.

Στο night session ο Felix Auger-Aliassime κέρδισε τον Gael Monfils με 6-4, 6-3 και στο διπλό, που ολοκλήρωσε την 1η μέρα, οι Tommy Paul και Frances Tiafoe επικράτησαν των Fils και Andrey Rublev με 6-3, 4-6, 10-6.

Το ενδιαφέρον πάντως δεν χάνεται σε καμία περίπτωση, εξαιτίας και της ιδιαίτερης φόρμας του τουρνουά. Η κάθε νίκη το Σάββατο θα δίνει 2 πόντους, ενώ την Κυριακή 3 πόντους, επομένως τα πάντα μπορούν να αλλάξουν έως και την τελευταία στιγμή.

Απόψε, η δράση θα αρχίσει και πάλι στις 23:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας, με την αναμέτρηση του Andrey Rublev κόντρα στον Taylor Fritz. Στη μια περίπου μετά τα μεσάνυκτα, ο Casper Ruud θα αντιμετωπίσει τον Tommy Paul. Στις 05:00 το πρωί της Κυριακής, ο Hubert Hurkacz θα παίξει με τον Frances Tiafoe, ενώ θα ακολουθήσει το διπλό, όπου οι Hurkacz και Monfils θα αντιμετωπίσουν τους Auger-Aliassime και Shelton.

Οι αγώνες του Laver Cup καλύπτονται τηλεοπτικά στην Ελλάδα από το Eurosport.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots