ATP
Djokovic: "Νιώθω λες και έπαιξα τελικό Grand Slam" (vids)

 
Djokovic: "Νιώθω λες και έπαιξα τελικό Grand Slam" (vids)
tn team Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 - 4:33

Σε μεγάλα κέφια ήταν ο Novak Djokovic μετά τον τελικό 4 ωρών που έπαιξε με τον Carlos Alcaraz στο Σινσινάτι, δίνοντας συνεχώς ατάκες στην ομιλία του πρωταθλητή.

"Ήταν σίγουρα ένα από τα δυσκολότερα και συναρπαστικότερα ματς που έχω δώσει στην καριέρα μου. Νιώθω λες και έπαιξα τελικό Grand Slam για να είμαι ειλικρινής", είπε ο 36χρονος Σέρβος, ο οποίος κατέκτησε τον 39ο τίτλο του σε Masters τουρνουά, κερδίζοντας έναν επικό τελικό με τον Alcaraz, διάρκειας 3 ωρών και 49 λεπτών!

Ο Djokovic έδωσε φυσικά τα εύσημα στον Alcaraz, από τον οποίο άκουσε επίσης πολύ καλά λόγια πριν: "Θέλω να ανταποδώσω τον σεβασμό στον Carlos και στην ομάδα του. Πιστεύω πως όλοι έχουμε να πούμε μόνο καλά λόγια για τα πράγματα που κάνεις στο γήπεδο και εκτός γηπέδου. Είσαι απίστευτος άνθρωπος και πρωταθλητής, συγχαρητήρια για την απίστευτη καριέρα μέχρι στιγμής. Πολλοί παίκτες δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν σ' αυτά τα ύψη ούτε σε μια ολόκληρη καριέρα και εσύ τα έχεις καταφέρει στα 2-3 τελευταία χρόνια!"

Φυσικά ο Nole είχε κέφια και δεν αυτό δεν κρυβόταν, δίνοντας πολλές ατάκες στη διασκεδαστική του ομιλία.

"Δεν τα παρατάς ποτέ, έτσι; Χριστέ μου..." είπε απευθυνόμενος στον Alcaraz o Djokovic, που ευχήθηκε ακόμα να ανανεώσουν το ραντεβού τους στο US Open, αλλά... όχι για το δικό του καλό.

"Ελπίζω να παίξουμε και στη Νέα Υόρκη σε λίγες εβδομάδες, αυτό θα είναι ωραίο..." και μετά τη μεγάλη παύση από τα χειροκροτήματα, συμπλήρωσε: "για το κοινό! Για μένα δεν ξέρω αν θα είναι ωραίο!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots