ATP
Alcaraz σε Djokovic: "Μαθαίνω πολλά από σένα" (vids)

 
Alcaraz σε Djokovic: "Μαθαίνω πολλά από σένα" (vids)
tn team Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 - 4:11

O Carlos Alcaraz έδειξε για μια ακόμα φορά τον μεγάλο σεβασμό που έχει προς τον Novak Djokovic, λέγοντάς του πως χάρη σε εκείνον μαθαίνει πολλά πράγματα. Η συγκίνηση του Ισπανού, όταν μίλησε για τον αδερφό του, που βρισκόταν στο box του σήμερα.

"Θα είναι δύσκολο για μένα να μιλήσω τώρα, αλλά θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερό μου", είπε ο πάντα χαμογελαστός Alcaraz, που έπρεπε να εκφωνήσει τον λόγο του στην απονομή του Cincinnati Masters, έχοντας μόλις χάσει την τρομερή μάχη 4 ωρών που έδωσε με τον Djokovic.

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο 20χρονος Ισπανός, ήταν να συγχαρεί και να εκθειάσει τον Djokovic: "Πρώτα απ' όλα θέλω να συγχαρώ τον Novak για μια ακόμα φορά. Είναι εκπληκτικό να παίζω απέναντί σου, να μοιράζομαι το γήπεδο μαζί σου, να μαθαίνω από εσένα. Αυτό το ματς ήταν πολύ κλειστό, αλλά μαθαίνω πολλά από έναν πρωταθλητή σαν κι εσένα. Συγχαρητήρια σε εσένα και στην ομάδα σου."

Μια ακόμα στιγμή που ξεχώρισε από την ομιλία του Alcaraz, ήταν όταν αναφέρθηκε στον μεγάλο του αδερφό, Alvaro, κάτι που τον συγκίνησε: "Είναι και ο αδερφός μου εδώ. Είναι θαυμάσιο να σε έχω εδώ, να με υποστηρίζεις κάθε μέρα, να με κάνεις να θέλω να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος κάθε μέρα. Μαθαίνω και από εσένα, οπότε σε ευχαριστώ που είσαι εκεί για μένα", είπε φανερά συγκινημένος ο 20χρονος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots