ATP
Νίκησε Alcaraz και έκλεισε τελικό με Τσιτσιπά ο Rublev (pic)

 
Νίκησε Alcaraz και έκλεισε τελικό με Τσιτσιπά ο Rublev (pic)
tn team Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 - 17:54

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Andrey Rublev στον 2ο ημιτελικό του Mubadala World Tennis Championship, κερδίζοντας επιβλητικά το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης Carlos Alcaraz, κλείνοντας θέση στον αυριανό τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Andrey Rublev στο τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι, καθώς πέρασε με εμφατικό τρόπο στον σημερινό 2ο ημιτελικό, το Νο.1 στον κόσμο Carlos Alcaraz. Η μάχη ολοκληρώθηκε με τον Ρώσο να κερδίζει 6-2, 6-1.

Ο Rublev έκλεισε τη δεύτερη εναπομείνουσα θέση στον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, που κέρδισε νωρίτερα τον Casper Ruud.

O Rublev είναι ο κάτοχος του τίτλου στο Αμπου Ντάμπι. Στον περσινό τελικό είχε αντιμετωπίσει τον Andy Murray, τον οποίο κέρδισε με 2-0 σετ.

O αυριανός τελικός μεταξύ Τσιτσιπά και Rublev θα διεξαχθεί στις 13:00 ώρα Ελλάδας. Νωρίτερα θα γίνει ο μικρός τελικός (11:00) μεταξύ Alcaraz και Ruud.

Τσιτσιπάς και Rublev έχουν αναμετρηθεί 11 φορές συνολικά, με τον Στέφανο να μετράει 6 νίκες και 5 ήττες. Η τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι ήταν στο ATP Finals του Τορίνο φέτος, με τον Ρώσο να κερδίζει με 3-6, 6-3, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots