ATP
Πρωταθλητής στο Challenger του Calgary o Περβολαράκης

 
Πρωταθλητής στο Challenger του Calgary o Περβολαράκης
tn team Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - 7:47

Τον δεύτερο τίτλο του σε Challenger κατέκτησε ο Μιχάλης Περβολαράκης, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής στο διπλό του Calgary National Bank Challenger στον Καναδά.

Ο Περβολαράκης και ο Αυστριακός συμπαίκτης του, Maximilian Neuchrist, κέρδισαν στον τελικό τον Ιταλό Julian Ocleppo και τον Γερμανό Kai Wehnelt με 6-4, 6-4, για να κατακτήσουν τον τίτλο στο 80άρι Challenger του Calgary στον Καναδά.

Ούτε σετ δεν έχασαν σε 4 παιχνίδια ο Περβολαράκης και ο Neuchrist, που είχαν κερδίσει στον 1ο γύρο τους Αμερικανούς Alfredo Perez και Evan Zhu με 6-4, 6-4.

Στα προημιτελικά κέρδισαν τον Ισραηλινό Edan Leshem και τον Καναδό Benjamin Sigouin με 6-1, 6-3, ενώ στα ημιτελικά επικράτησαν του Τυνήσιου Aziz Dougaz και του Γάλλου Antoine Escoffier με 7-6 (2), 6-3.

Αυτός ήταν ο 2ος τίτλος σε Challenger τουρνουά για τον 26χρονο Έλληνα τενίστα, που βρίσκεται στο Νο.187 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ στα διπλά και στο Νο.448 στα μονά. Πριν λίγους μήνες, τον περασμένο Αύγουστο, είχε κατακτήσει το Challenger του Ορλάντο, με παρτενέρ τον Yunseong Chung από τη Νότια Κορέα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots