ATP
BREAKING: Αποσύρθηκε από το ATP Finals o Alcaraz

 
BREAKING: Αποσύρθηκε από το ATP Finals o Alcaraz
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 - 18:07

O Carlos Alcaraz υπέστη ρήξη σε κοιλιακό μυ και απέσυρε τη συμμετοχή του από το ATP Finals. Ο Taylor Fritz θα τον αντικαταστήσει.

Δεν θα αγωνιστεί στο Τορίνο και στο ATP Finals ένας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν και το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Carlos Alcaraz, που απέσυρε τη συμμετοχή του από το μεγάλο event εξαιτίας μυϊκής ρήξης στο αριστερό κοιλιακό τοίχωμα.

Θυμίζουμε πως ο 19χρονος Ισπανός εγκατέλειψε τη χθεσινή του αναμέτρηση με τον Holger Rune για τα προημιτελικά του Paris Masters στο tie-break του 2ου σετ, ενώ ήταν μόλις 4 πόντους μακριά από την ήττα.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε μετά τον αγώνα ένιωσε το τράβηγμα και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα χωρίς πόνο στους τελευταίους πόντους, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τον αγώνα, παρότι ο Rune βρισκόταν κοντά στο να τον τελειώσει με κανονικούς όρους.

Σήμερα επέστρεψε στην Ισπανία για εξετάσεις ο πρωταθλητής του US Open, με τα νέα που έμαθε να μην είναι και τα καλύτερα. Η καταπληκτική του σεζόν θα ολοκληρωθεί μ' αυτόν τον άδοξο τρόπο, αλλά σίγουρα θα δουλέψει σκληρά για να επανέλθει δριμύτερος, ενώ συνεχίζει να είναι ο βασικός διεκδικητής του Year-end No.1, παρόλο που δεν θα βρεθεί στο Τορίνο.

Με την αποχώρηση του Alcaraz, την πρόκριση για το ATP Finals, για πρώτη φορά στην καριέρα του, πήρε ο Taylor Fritz, που τερμάτισε 9ος στο Race για το Τορίνο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots