ATP
Συνεχίζεται το παραμύθι για τον Bellier (vid)

 
Συνεχίζεται το παραμύθι για τον Bellier (vid)
© Mallorca Championships
tn team Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 - 22:38

Ο Antoine Bellier, Νο.303 στην παγκόσμια κατάταξη, προκρίθηκε στον πρώτο του ημιτελικό σε ATP διοργάνωση στη Μαγιόρκα!

Ο Bellier κέρδισε και τον Tallon Griekspoor, μετά από μια μάχη 2 ωρών και 8 λεπτών, με 5-7, 7-6 (5), 6-2, για να πάρει το τελευταίο εισιτήριο των ημιτελικών του Mallorca Championships.

Ο 25χρονος Ελβετός, ξεκίνησε την πορεία του από τα προκριματικά στη Μαγιόρκα και κατάφερε να πετύχει αυτή την εβδομάδα τις 3 πρώτες νίκες του σε ATP διοργάνωση. Θυμίζουμε πως στον 2ο γύρο απέκλεισε και το Νο.19 του κόσμου, Pablo Carreno Busta.

Σήμερα έπαιξε με τον φορμαρισμένο Griekspoor, Νο.53 στον κόσμο. Παρόλο που έχασε τριπλό set point στο 5-6, 0-40 και έπειτα βρέθηκε πίσω με 2-4 στο tie-break, o Bellier κέρδισε τους 5 από τους 6 επόμενους πόντους και κέρδισε το 2ο σετ.

Στο 3ο σετ ο Ελβετός ήταν καλύτερος και έκανε break στο 3ο (2-1) και στο 7ο game (5-2), για να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 8ο game, κρατώντας το σερβίς του για το 6-2.

Ο Bellier θα αναζητήσει άλλο ένα θαύμα αύριο, καθώς θα αντιμετωπίσει για τα ημιτελικά τον Roberto Bautista Agut. Θυμίζουμε πως ο 34χρονος Ισπανός απέκλεισε νωρίτερα τον Daniil Medvedev, τον οποίο κέρδισε με το εμφατικό 6-3, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots