ATP
Εγκατέλειψε ο Raonic, 200 νίκες καριέρας ο Sinner (vids)

 
Εγκατέλειψε ο Raonic, 200 νίκες καριέρας ο Sinner (vids)
© ABN AMRO Open
tn team Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 - 0:22

O Jannik Sinner δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στον Milos Raonic στο 1ο σετ, ο Καναδός ωστόσο δεν μπόρεσε να συνεχίσει και εγκατέλειψε το παιχνίδι λίγο μετά το τέλος του. Αυτή ήταν η 200ή νίκη του Sinner, που θα βρει στα προημιτελικά του Ρότερνταμ τον Tallon Griekspoor.

Ακόμα ένας τραυματισμός βρήκε τον Milos Raonic, που εκτός από ένα εξαιρετικό τουρνουά στο Ρότερνταμ έπαιζε και σήμερα πολύ καλά, δυσκολεύοντας πολύ τον πρωταθλητή του Australian Open, Jannik Sinner.

O Καναδός μάλιστα είχε διπλό set point στο 4-5, 15-40, με τον Sinner να βγαίνει από τη δύσκολη θέση χάρη στο σερβίς του και να ισοφαρίζει σε 5-5. Τελικά, ο 22χρονος Ιταλός κέρδισε το 1ο σετ στο tie-break (7-4) και ο Raonic δήλωσε στο 1-1 του 2ου ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει το ματς.

Αυτή ήταν η 13η συνεχόμενη νίκη του Sinner, που βελτίωσε το ρεκόρ του στη φετινή σεζόν στο 10-0 νίκες. Επίσης, ο νεαρός Ιταλός έφτασε τις 200 νίκες στην καριέρα του.

Στα προημιτελικά του ABN AMRO Open στο Ρότερνταμ, θα αντιμετωπίσει τον "γηπεδούχο" Tallon Griekspoor, που νωρίτερα κέρδισε τον Emil Ruusuvuori με 7-5, 7-6 (4) και συνεχίζει να διατηρεί τις ελπίδες των Ολλανδών για τίτλο από συμπατριώτη τους.

Στον άλλον ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι Grigor Dimitrov και Alex De Minaur. Αμφότεροι είχαν πολύ δύσκολο έργο, με τον Dimitrov να επικρατεί του Alexander Shevchenko με 7-6 (2), 3-6, 6-4 και τον De Minaur να βγάζει εκτός τον Andrey Rublev, τον οποίο νίκησε με 7-6 (5), 4-6, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots