ATP
Με Norrie στους "4" ο Τσιτσιπάς

 
Cameron Norrie
Cameron Norrie © Abierto Mexicano
tn team Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 - 9:59

Ο Cameron Norrie θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο Ακαπούλκο, με τον Βρετανό να πετυχαίνει μια εμφατική νίκη στα προημιτελικά του Abierto Mexicano.

Παρότι το τελικό σκορ αδικεί την προσπάθεια του αντιπάλου του που πάλεψε για 72 λεπτά, ο Cameron Norrie συνέτριψε τον Peter Gojowczyk με 6-1, 6-0 και πήρε άνετα την πρόκριση για τα ημιτελικά του Abierto Mexicano.

Ο 26χρονος Βρετανός, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.12 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε τους 21 από τους 26 πόντους στα πρώτα του σερβίς, έσβησε και τα 5 break points που αντιμετώπισε και "έσπασε" 6 φορές το σερβίς του Γερμανού lucky loser, που κατάφερε να είναι κοντά σε πολλά games, κέρδισε όμως μόνο ένα.

Ο Norrie, πρωταθλητής πέρσι στο Indian Wells, προκρίθηκε για 2η φορά στα ημιτελικά του Ακαπούλκο, απ' όπου είχε ηττηθεί το 2019 από τον Alexander Zverev.

Θα αντιμετωπίσει για 2η φορά στην καριέρα του τον Τσιτσιπά, με τον οποίο είχαν παίξει στον τελικό της Λυών το 2021, με τον Στέφανο να παίρνει τη νίκη με 6-3, 6-3 σε εκείνο το ματς. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ελλάδα και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 8HD.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots