ATP
Ζευγάρωσε τις νίκες του ο Medvedev (vid)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Peter Staples/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 - 8:25

Όπως και στο πρώτο του παιχνίδι στο Μαϊάμι, ο Daniil Medvedev έχασε μόλις 6 games και πήρε την πρόκριση για τη φάση των "16" του Miami Open.

Ο υπερασπιστής του τίτλου επιβλήθηκε με 7-5, 6-1 του Cameron Norrie, για να δώσει συνέχεια στην πορεία του στο Μαϊάμι.

Στο 1ο σετ ο Medvedev έχασε προβάδισμα με double break, αφού είχε "σπάσει" 2 φορές το σερβίς του Norrie στα 3 πρώτα games της αναμέτρησης. Το 3-0 και το 5-3 έγιναν 5-5, κάτι που δεν πτόησε ωστόσο τον Medvedev, που απάντησε άμεσα με νέο break και τελικά έκλεισε το σετ στο 12ο game.

Άνοιξε και το 2ο σετ με συνεχόμενα break για το 4-0, αλλά αυτή τη φορά δεν αντιμετώπισε άλλα προβλήματα και μάλιστα έκανε και 3ο break στο 7ο game, για να "κλειδώσει" τη νίκη του σε 81 λεπτά αγώνα.

Στον 4ο γύρο του Miami Open, o Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Dominik Koepfer, που έφτασε σε μια μεγάλη νίκη εις βάρος του Ugo Humbert, No.14 στο ταμπλό, με 3-6, 6-4, 6-3.

Στη 16άδα μπήκε και ο Casper Ruud, που κέρδισε τον Alejandro Davidovich Fokina με 6-3, 6-4. Ο Νορβηγός θα παίξει στη συνέχεια με τον Nicolas Jarry, που έκανε μεγάλη ανατροπή και σταμάτησε την πορεία του qualifier Thiago Wild με 6-7 (1), 7-5, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots