ATP
Αλλάζει προπονητή ο Bautista Agut

 
Roberto Bautista Agut
Roberto Bautista Agut © Peter Staples/ATP Tour
tn team Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 - 13:04

O Roberto Bautista Agut τερμάτισε τη συνεργασία του με τον Pepe Vendrell, με τον οποίο συνεργάστηκε για περισσότερα από 10 χρόνια. Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του, ο οποίος θα είναι και αρχηγός της Ισπανίας στο ATP Cup.

"Μετά από 11 σεζόν, ο Pepe Vendrell και εγώ αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τους δρόμους μας χωριστά. Με εκείνον στη θέση του προπονητή, κατάφερα να φτάσω στα καλύτερά μου αποτελέσματα, οπότε τον ευχαριστώ για τη δουλειά του όλο αυτό το διάστημα", ανακοίνωσε ο Bautista Agut.

"Η απόφαση αυτή πάρθηκε από κοινού, με σκοπό να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε επαγγελματικά. Σηκώνομαι ακόμα κάθε πρωί με τον ίδιο ενθουσιασμό για προπόνηση και για να παίξω σε αγώνες, όπως τις πρώτες μέρες της καριέρας μου. Ο στόχος μου είναι να βγω στο γήπεδο και να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο που μπορώ", πρόσθεσε ο 33χρονος Ισπανός τενίστας, Νο.19 στην παγκόσμια κατάταξη.

Το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα του, βρίσκει στη θέση του προπονητή τον Daniel Gimeno, που είναι 36 ετών και στο παρελθόν έχει περάσει από το Top 50. Ο Gimeno θα είναι και ο αρχηγός της Ισπανίας στο ATP Cup, μιας και ο Bautista Agut θα μπει στο τουρνουά ως Νο.1 της ομάδας. Μαζί με τον Agut στην ομάδα του, ως δεύτερος προπονητής, θα δουλέψει και ο Tomas Carbonell.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots