ATP
Έκανε το 2 στα 2 ο Medvedev (vid)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Terra Wortmann Open
tn team Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 - 17:25

O Daniil Medvedev ζευγάρωσε τις νίκες του στο Χάλε και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Terra Wortmann Open.

Δεν είχε το ευκολότερο απόγευμα απέναντι στον Laslo Djere, o Daniil Medvedev ωστόσο έφτασε στη νίκη με 6-3, 6-7 (5), 6-3 και πήρε την πρόκριση για την προημιτελική φάση του Terra Wortmann Open στο Χάλε της Γερμανίας.

Ο Medvedev προηγήθηκε με 3-0 στο 1ο σετ και δεν έχασε ποτέ στο πάνω χέρι. Στο 2ο σετ ο Djere ήταν εκείνος που είχε το καλύτερο ξεκίνημα και προηγήθηκε με 3-0, ωστόσο ο Medvedev πήρε πίσω το break και τον ισοφάρισε σε 3-3.

Το σετ πήγε στο tie-break και εκεί ο Medvedev είχε την ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι, ωστόσο έχασε προβάδισμα με 4-1 και ο Djere κέρδισε τους 6 από τους 7 επόμενους πόντους, για να κατακτήσει το tie-break.

Στο αποφασιστικό σετ ο Medvedev έκανε ακόμα ένα γρήγορο break για το 3-0 και το 4-1, ωστόσο έχασε 3 break points για το 5-1 και λίγο έλειψε να του στοίχισει, αφού ο Djere έκανε break back στο επόμενο game και μείωσε σε 4-3!

Δεν πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες ο Medvedev, αφού έκανε νέο break στο αμέσως επόμενο game και έστω και δύσκολα έκλεισε τελικά το ματς στο 9ο game, έπειτα από 2 ώρες και 10 λεπτά παιχνιδιού.

Αυτή ήταν η 41η νίκη στη φετινή σεζόν για τον Medvedev, που έχει περισσότερες από κάθε άλλον στη χρονιά.

Στα προημιτελικά του Χάλε, ο Ρώσος θα αντιμετωπίσει τον Roberto Bautista Agut, που απέκλεισε τον Brandon Nakashima με 7-5, 7-6 (2).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots