ATP
Η Σειρά του Sampras

 
Η Σειρά του Sampras
Η Σειρά του Sampras
tennisnews team Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2007 - 22:27

Αυτή τη φορά ήταν η μέρα του. Ο Πιτ Σάμπρας ήταν ο μεγάλος νικητής κόντρα στον Φέντερερ, στην τρίτη και τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση στη σειρά των αγώνων επίδειξης που έδωσαν στην Ασία και πιο συγκεκριμένα στη «Venetian Macao arena» το Σάββατο (24/11). Ο άλλοτε κορυφαίος Αμερικανός τενίστας μετά από δύο ήττες, έφτασε στην επικράτηση έναντι του Ελβετού –νυν κορυφαίου- αντιπάλου του με 2-0 σετ (7-6, 6-4).

Παρά τη νίκη του, όμως, ο Σάμπρας έσπευσε να δικαιολογήσει τον Φέντερερ λέγοντας πως προέρχεται από μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, αποκλείοντας παράλληλα το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ενεργό δράση. «Είχα το χρόνο μου στη δεκαετία του ΄90», σχολίασε. Αντίστοιχα ο Ελβετός δεν δήλωσε απογοητευμένος για την ήττα, η οποία προήλθε από το είδωλό του, ασχέτως αν «έλεγε» άλλα η έκφραση του προσώπου του.

Οι δύο τους έχουν κατακτήσει 26 τίτλους Γκραν Σλαμ, με τον 36χρονο Σάμπρας, όμως, να είναι… ακινητοποιημένος, την ώρα που ο κατά δέκα χρόνια νεότερός του, Φέντερερ βρίσκεται στο ζενίθ της καριέρας του και συνεχίζει ακάθεκτος. Το 2007 σήκωσε τρία Γκραν Σλαμ, ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν με το Masters της Σανγκάης, έχοντας ρεκόρ 68-9.

από sportime.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots

Τελευταία νέα

      latest news banner tennisnews.gr

 

Σχετικά άρθρα


Follow tennisnews.gr - TN

Facebook image tennisnews.gr      Instagram image tennisnews.gr       Twitter image tennisnews.gr      Youtube image tennisnews.gr