ATP
O Federer επέστρεψε στο τουρνουά που δεν κέρδισε ποτέ! (pics)

 
O Federer επέστρεψε στο τουρνουά που δεν κέρδισε ποτέ! (pics)
tn team Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 - 16:22

O Roger Federer βρέθηκε στη Ρώμη και επισκέφτηκε το τουρνουά που ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει στην καριέρα του, κάνοντας μάλιστα και ένα αστείο γι' αυτό.

"Επιτέλους κέρδισα τη Ρώμη", έγραψε αστειυεόμενος στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε στα social media ο Ελβετός, ο οποίος βρέθηκε στη Ρώμη την περασμένη εβδομάδα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Roger Federer (@rogerfederer)

Ο λόγος ήταν ο γάμος ενός φίλου του, αλλά φρόντισε να αξιοποιήσει τον χρόνο του στην ιταλική πρωτεύουσα και επισκέφτηκε ορισμένα από τα αγαπημένη του μέρη, συμπεριλαμβανομένου και του Foro Italico.

Το Masters της Ρώμης είναι το ένα από τα δυο σημαντικά τουρνουά που δεν κατάφερε να κερδίσει ποτέ στην καριέρα του ο Roger (το άλλο είναι το Masters του Monte-Carlo).

Έφτασε πολύ κοντά, παίζοντας 4 φορές στον τελικό: το 2003, το 2006, το 2013 και το 2015. Πιο κοντά από ποτέ στον τίτλο βρέθηκε αρκετά νωρίς στην καριέρα του, το 2006, όταν ηττήθηκε στο tie-break του 5ου σετ (οι τελικοί των Masters τότε ήταν best-of-five) από τον 20χρονο Rafael Nadal, με 6-7 (0), 7-6 (5), 6-4, 2-6, 7-6 (5).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots