ATP
Με 100% πληρότητα θεατών το Σινσινάτι!

 
Με 100% πληρότητα θεατών το Σινσινάτι!
© Cincytennis
tn team Δευτέρα, 31 Μαϊος 2021 - 13:17

Το Cincinnati Masters θα είναι πιθανότατα το πρώτο τουρνουά στην εποχή της πανδημίας που θα διεξαχθεί με γεμάτα γήπεδα!

Όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές, το Western & Southern Open σκοπεύει να πραγματοποιηθεί με 100% πληρότητα για τους θεατές, από τις 14 έως τις 22 Αυγούστου.

"Σε συμφωνία και με την καθοδήγηση από τις τοπικές κυβερνητικές αρχές, είμαστε πρόθυμοι να καλωσορίσουμε τους φιλάθλους πίσω στο Western & Southern Open", δήλωσε η διευθύντρια λειτουργίας του τουρνουά, Katie Haas.

"Οι φίλαθλοι φέρνουν ενέργεια και ενθουσιασμό στο τουρνουά μας και μας έλειψαν πολύ πέρσι. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στο Σινσινάτι και να υποδεχτούμε τους θαυμαστές στο φετινό τουρνουά", πρόσθεσε.

Θυμίζουμε πως το περσινό Western & Southern Open είχε πραγματοποιηθεί χωρίς φιλάθλους στο Flushing Meadows της Νέας Υόρκης, όπως και το US Open, ώστε να μην χρειαστεί να δημιουργηθούν δυο ξεχωριστά bubbles από τη USTA.

Αν μας έμαθε κάτι αυτή η πανδημία είναι πως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα, επομένως μπορεί η ανακοίνωση του Western & Southern Open να ακούγεται αισιόδοξη. Είναι όμως βάσιμη, καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ξεπεράσει ήδη το 41% των ατόμων που έχουν εμβολιαστεί και με τις δυο δόσεις των εμβολίων.

Αν επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται πιθανότατα για το πρώτο τουρνουά που θα έχει ξανά γεμάτες κερκίδες από τον Φεβρουάριο του 2020, όταν ξέσπασε το πρώτο κύμα της πανδημίας.

Και δεν θα είναι το μόνο, αφού την ίδια φιλοδοξία έχουν και οι διοργανωτές του Winston-Salem Open, το 250άρι που θα διεξαχθεί μια εβδομάδα αργότερα, από τις 23 έως τις 29 Αυγούστου. Αυτά είναι πολύ καλά νέα και για το US Open, που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη από τις 30 Αυγούστου έως τις 12 Σεπτεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots