ATP
Και στη Λυών ο Τσιτσιπάς!

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 15 Μαϊος 2021 - 11:50

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τους διοργανωτές του Lyon Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί και στη Λυών την ερχόμενη εβδομάδα, εξασφαλίζοντας μια wild card. Με wild card θα παίξει στο τουρνουά της Γαλλίας και ο Dominic Thiem.

Με το Roland Garros να έχει αναβληθεί για μια εβδομάδα, δυο Top 5 παίκτες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Dominic Thiem, θα αγωνιστούν εκτάκτως στο 250άρι της Λυών, το οποίο δεν υπήρχε στα αρχικά τους πλάνα.

Όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές του Lyon Open, οι τρεις wild cards για το κυρίως ταμπλό του τουρνουά θα πάνε στον Τσιτσιπά, στον Thiem και στον Benjamin Bonzi.

Θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς έδωσε σήμερα τον τελευταίο του αγώνα στη Ρώμη, αφού ηττήθηκε από τον Novak Djokovic μετά από 3 ώρες και 16 λεπτά ενός συγκλονιστικού προημιτελικού. Στη Λυών θα είναι στο Νο.2 του ταμπλό, επομένως θα προκριθεί απευθείας στον 2ο γύρο με bye και έτσι θα έχει μερικές μέρες μέχρι τον επόμενο αγώνα του.

Θα αγωνιστεί ακόμα και στο διπλό, μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο. Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Αυστραλούς Matthew Ebden και John-Patrick Smith.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots